085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Zitkrukken

Stel een Aflopende Directie in

9 Product(en)

 • Zitkruk

  Deze zitkruk is gemaakt van plastic gecoate stalen buizen en heeft een zachte schuine zitting. Ook verkrijgbaar met armleuningen en compleet met arm- en rugsteun.
  PR60253
  € 88,95
 • Zitkruk met PU zitting

  Zitkruk met PU zitting uit een lijn van 3 zitkrukken met een ergonomische polyurethane zitting. De zitting is robuust, anti-slip, brandvertragend, hygiënisch en geschikt voor het reinigen in industriële en commerciële wasmachines. Het PU materiaal is resistent tegen MRSA en andere microbiologische bacteriën.
  PR60253-PU
  € 98,95
 • Zitkruk met armleuningen

  Deze zitkruk met armleuningen heeft een zachte schuine zitting. Is gemaakt van plastic gecoate stalen buizen. Ook verkrijgbaar als zitkruk en compleet met arm- en rugsteun.
  PR60254
  € 103,95
 • Zitkruk met PU zitting met armleuningen

  Zitkruk met PU zitting inclusief armleuningen uit een lijn van 3 zitkrukken met een ergonomische polyurethane zitting. De zitting is robuust, anti-slip, brandvertragend, hygiënisch en geschikt voor het reinigen in industriële en commerciële wasmachines. Het PU materiaal is resistent tegen MRSA en andere microbiologische bacteriën.
  PR60254-PU
  € 113,95
 • Zitkruk met arm- en rugsteun

  Deze in hoogte verstelbare zitkruk met rug- en armleuning heeft een zachte schuine zitting. Is gemaakt van plastic gecoate stalen buizen. Ook verkrijgbaar als zitkruk.
  PR60255
  € 109,95
 • Zitkruk met armleuningen en zachte rugsteun

  Deze praktische kruk is heeft een schuine zitting en in hoogte verstelbare poten. Gemaakt van plastic gecoate stalen buizen.
  PR60256
  € 123,95
 • Zitkruk met PU zitting, rug/ en armleuningen

  Uitgebreid model zitkruk met PU zitting, rug- en armleuningen uit een lijn van 3 zitkrukken met een ergonomische polyurethane zitting. De zitting is robuust, anti-slip, brandvertragend, hygiënisch en geschikt voor het reinigen in industriële en commerciële wasmachines. Het PU materiaal is resistent tegen MRSA en andere microbiologische bacteriën.
  PR60262-PU
  € 154,95
 • Zitkruk Prima compleet

  Deze praktische kruk heeft een schuine zitting en in hoogte verstelbare poten, waardoor uw voeten altijd stabiel op de vloer staan. Gemakkelijk te reinigen. Veelzijdig in gebruik door de afneembare arm- en rugsteun. Gemaakt van plastic gecoate stalen buizen.
  PR60263
  € 129,95
 • Zitkruk 4-1

  Deze veelzijdige zitkruk kan op 4 manieren gebruikt worden. Als zitkruk, zitkruk met rugleuning, zitkruk met armleuningen en compleet met arm- en rugleuning. Is gemaakt van plastic gecoate stalen buizen.
  PR60266
  € 87,95

Stel een Aflopende Directie in

9 Product(en)

 • Actie producten
 • Meest verkocht