085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Medicatie

Stel een Aflopende Directie in

22 Product(en)

 • Medidaily medicijnendoos

  Medidaily medicijnendoos
  ST646105
  € 32,05
 • Medicijnendoosje LOW VISION DESIGN spraak/braille

  Medicijnendoosje LOW VISION DESIGN spraak/braille
  ST646110
  € 29,50
 • Pillendoos "rond"

  Pillendoos voor 1 week in een compact formaat.
  AC104C
  € 5,95
 • Blisterpen

  Deze blisterpen heeft in plaats van een vulling een metalen punt. Hierdoor kunt u gemakkelijk de folie van uw medicijnen openen. Ook geschikt om andere soorten verpakkingen te openen.
  AL520100
  € 11,95
 • Silent Knight medicijnvermaler

  Tabletverpulveraar. Ideaal voor in zorgcentra, ziekenhuizen en thuiszorg. Makkelijk toepasbaar door middel van de bijgeleverde plastic zakjes. Vereist nauwelijks kracht, is compact en handzaam. Tijdbesparend en eenvoudig. Hoort in iedere medicijnwagen thuis. Zakjes zijn los leverbaar.
  AL600005
  € 129,95
 • Silent Knight zakjes - 1000 stuks

  Plastic zakjes ten behoeve van de Silent Knight.
  AL600010
  € 119,95
 • Anabox 7 dagen in een box

  Nieuw Anabox 7 dagen in een box
  Medicijnbox met 7 dagboxen voor iedere dag van de week. Iedere dagbox heeft vijf vakken. Controleer in één oogopslag of er nog tabletten in de dagbox bevinden. De lege dagbox plaatst u achteraan in de houder. Vooraan verschijnt dan de dagbox voor de volgende dag. De Anabox is uitgevoerd in opvallende regenboogkleuren en is voorzien van Nederlandstalige tekst. 7 dagen medicijnen indelen 5 Pillenvakjes per dag Eenvoudig doorvoersysteem Vaatwasmachine bestendig De Anabox is ook verkrijgbaar met Fransetalige tekst.
  AL70010
  € 19,95
 • Anabox 7 dagen in een box franstalig

  Nieuw Anabox 7 dagen in een box franstalig
  Medicijnbox met 7 dagboxen voor iedere dag van de week. Iedere dagbox heeft vijf vakken. Controleer in één oogopslag of er nog tabletten in de dagbox bevinden. De lege dagbox plaatst u achteraan in de houder. Vooraan verschijnt dan de dagbox voor de volgende dag. De Anabox is uitgevoerd in opvallende regenboogkleuren en is voorzien van Franstalige tekst. 7 dagen medicijnen indelen 5 Pillenvakjes per dag Eenvoudig doorvoersysteem Vaatwasmachine bestendig
  AL70015
  € 19,95
 • Anabox Weekbox Display - 12 stuks

  De Anabox Weekbox Display verpakking beschikt over 12 losse Anabox Weekboxen. De losse Anabox Weekbox is een pillendoosje dat ideaal is om uw medicijnen in een dag op te delen. Zo heeft u altijd uw medicijnen overzichtelijk ingedeeld en weet u precies welke medicijnen u al in heeft genomen of nog in moet nemen. De Anabox Weekbox beschikt over 5 verschillende vakjes die het mogelijk maken om uw medicijnen per dagdeel in te delen. De medicijnboxen zijn makkelijk om mee te nemen Voorzien van Nederlandstalige en Franstalige tekst. Makkelijk om mee te nemen. Display 16 stuks. Vaatwasmachine bestendig Display 12 stuks. Vaatwasmachine bestendig
  AL70020
  € 114,95
 • Anabox weekbox

  Nieuw Anabox Weekbox Puntzorg
  De Anabox Weekbox verpakking beschikt over 12 losse Anabox Weekboxen. De losse Anabox Weekbox is een pillendoosje dat ideaal is om uw medicijnen in een dag op te delen. Zo heeft u altijd uw medicijnen overzichtelijk ingedeeld en weet u precies welke medicijnen u al in heeft genomen of nog in moet nemen. De Anabox Weekbox beschikt over 5 verschillende vakjes die het mogelijk maken om uw medicijnen per dagdeel in te delen. De medicijnboxen zijn makkelijk om mee te nemen Voorzien van Nederlandstalige en Franstalige tekst. Kleuren zijn variabel.
  AL70025
  € 9,95
 • Anabox Dagbox Display - 16 stuks

  Nieuw Anabox Dagbox Display - 16 stuks
  De Anabox Dagbox Display verpakking beschikt over 16 losse Anabox Dagboxen. De losse Anabox Dagbox is een pillendoosje dat ideaal is om uw medicijnen in een dag op te delen. Zo heeft u altijd uw medicijnen overzichtelijk ingedeeld en weet u precies welke medicijnen u al in heeft genomen of nog in moet nemen. De Anabox Dagbox beschikt over 5 verschillende vakjes die het mogelijk maken om uw medicijnen per dagdeel in te delen. De medicijnboxen zijn makkelijk om mee te nemen Voorzien van Nederlandstalige en Franstalige tekst. Makkelijk om mee te nemen. Display 16 stuks. Vaatwasmachine bestendig
  AL70030
  € 74,95
 • Anabox dagbox

  Nieuw Anabox puntzorg Anabox puntzorg
  De losse Anabox Dagbox is een pillendoosje dat ideaal is om uw medicijnen in een dag op te delen. Zo heeft u altijd uw medicijnen overzichtelijk ingedeeld en weet u precies welke medicijnen u al in heeft genomen of nog in moet nemen. De Anabox Dagbox beschikt over 5 verschillende vakjes die het mogelijk maken om uw medicijnen per dagdeel in te delen. De medicijnboxen zijn makkelijk om mee te nemen. De kleuren zijn variabel
  AL70035
  € 4,95
 • Medicijnagenda

  Medicijnagenda voor 7 dagen. Per dag voozien van los uitneembaar dooje met 4 vakjes met Nederlandse tekst. Geschikt voor nagenoeg alle soorten pillen.
  AL710135
  € 21,95
 • Pillendoos extra groot

  Een grote dispenser om per dag uw pillen in te bewaren. De grote letters en hokjes zijn duidelijk voor visueel gehadicapten en personen met een beperkte handigheid. Elke dag heeft een dekseltje.
  PR61430
  € 2,95
 • Pillendoos compleet 1 week

  Een pillendoos geschikt voor een week, elke dag heeft 4 tijdstippen. De doos heeft de dagen, ochtend, middag, avond en nacht beletterd (Engelstalig). Inclusief medicatielijst. Variabele kleuren.
  PR61431
  € 9,95
 • Pillendoos 7 dagen normaal

  Deze pillendoos heeft zeven opbergvakken, een per dag voor dagelijkse medicatie. Per vak te openen met een dekseltje gemarkeerd met een letter. Variable kleuren.
  PR61432
  € 3,95
 • Pillendoos met alarm

  Vergeet uw pillen niet in te nemen! Klein formaat pillendoos met twee vakken om uw pillen in op te bergen. Inclusief nekkoord en tijdsaanduiding. Eén alarm in te stellen, na aftellen gaat er zowel een visueel als akoestisch signaal af. De afmetingen van deze pillendoos zijn: 9 x 5 x 2 cm (LxBxH) Het vakje heeft de afmeting van 4,5 x 1,9 x 1 cm
  PR61433
  € 20,95
 • Pillenvergruizer

  Maalt zonder enige moeite pillen in poeder door een draaibeweging. Zo kunt u uw medicijnen eenvoudig door voedsel mengen. Inclusief opbergvak voor uw medicatie.
  PR61437
  € 7,95
 • Piltasje

  In plaats van een pillendoos een Piltasje! Het Piltasje heeft vier vakken; voor de ochtend middag avond en nacht. Elk vakje heeft een ritssluiting. Het piltasje is makkelijk op te vouwen en mee te nemen.Specificaties Piltasje: * Afmetingen open 42 x 125 cm * Afmetingen gevouwen 125 x 85 x 2 cm
  PR61444
  € 7,95
 • Pillen splijter

  Geen rommel bij het splijten van pillen. De pillen worden gemakkelijk gespleten zonder het risico dat je in je vingers snijdt. Compact ontwerp, gemakkelijk mee ten nemen.Veilig voor alle soorten pillen en tabletten tot een diameter van maximaal 13 mm. Inclusief handig opbergvakje.
  PR61500
  € 3,95
 • Flexibele Medicijnbeker

  Drinken zonder je hoofd te kantelen. In tegenstelling tot de meeste bekers kan de flexibele medicijnbeker van vorm veranderen door er zachtjes in te knijpen. Gemaakt van flexibel plastic met een uitgeknipte rand. Perfect bij inname van medicijnen.
  PR65053
  € 31,95
 • Flexibele Medicijnbeker

  Drinken zonder je hoofd te kantelen. In tegenstelling tot de meeste bekers kan de flexibele medicijnbeker van vorm veranderen door er zachtjes in te knijpen. Gemaakt van flexibel plastic met een uitgeknipte rand. Perfect bij inname van medicijnen.
  PR65055
  € 29,95

Stel een Aflopende Directie in

22 Product(en)

 • Actie producten
 • Meest verkocht