085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Sta-op hulpen

Stel een Aflopende Directie in

6 Product(en)

 • Tafel voor over sta op stoel

  Praktisch tafeltje om over een fauteuil te schuiven. Het blad is gebogen voor een maximaal gebruiksgemak
  MW091171321
  € 460,00
 • Tafel Couch Tray

  Nieuw Tafel Couch Tray
  Met deze ergonomische handgreep staat u veilig en makkelijk op. Het draaibare plateau is multifunctioneel te gebruiken. Zo kunt u er bijvoorbeeld een laptop, boek of eten en drinken op plaatsen. Inclusief bekerhouder. Aan te passen in lengte en hoogte zodat deze perfect afgesteld kan worden aan uw stoel of bank. Aan de onderkant van de voetplaten zijn rubberen pads aangebracht voor stabiliteit en bescherming van uw vloer.
  MWTRAY2050
  € 234,95
 • Sta-op / Transferpaal met handgreep

  Nieuw Sta-op / Transferpaal met handgreep
  Deze grijppaal met zwenkbare handgreep klikt iedere 45 graden vast. De handgreep is op vier verschillende hoogtes vast te pakken. De grijppaal kan in vrijwel elke ruimte geïnstalleerd worden.Te monteren, maar ook te klemmen tussen plafond en vloer zodat deze flexibeler gebruikt kan worden. Geen gereedschap nodig, wordt compleet geleverd. Rubberen bescherming aan boven- en onderkant. In twee delen te scheiden om gemakkelijk op te bergen of mee te nemen. In hoogte verstelbaar.
  MWPOLE1100
  € 249,00
 • Sta op hulp Up-lift tot 160 kg

  De UpEasy is een lichtgewicht kussen met een ingebouwde sta-op functie. De lift-up wordt gerealiseerd door middel van een gasveer welke tot 70% van het gewicht kan liften. De UpEasy treedt in werking als de persoon een opwaartse beweging maakt. De UpEasy is verkrijgbaar in twee modellen: de standaard uitvoering en de V-foam uitvoering. Dit model met V-foam heeft visco-elastisch drukverlagend schuim, dat het zitcomfort aanzienlijk verbetert. De UpEasy is daarnaast verkrijgbaar in twee gewichtsklassen, namelijk tot 160 kilo en vanaf 100 kilo. Voor een ieder is de UpEasy op maat af te stellen middels de gasveer aan de binnenzijde.
  MWUPL160
  € 199,00
 • Sta op hulp Up-lift (instelbaar tot 100kg)

  De UpEasy is een lichtgewicht kussen met een ingebouwde sta-op functie. De lift-up wordt gerealiseerd door middel van een gasveer welke tot 70% van het gewicht kan liften. De UpEasy treedt in werking als de persoon een opwaartse beweging maakt. De UpEasy is verkrijgbaar in twee modellen: de standaard uitvoering en de V-foam uitvoering. Dit model met V-foam heeft visco-elastisch drukverlagend schuim, dat het zitcomfort aanzienlijk verbetert. De UpEasy is daarnaast verkrijgbaar in twee gewichtsklassen, namelijk tot 100 kilo Voor een ieder is de UpEasy op maat af te stellen middels de gasveer aan de binnenzijde.
  MWUPL130
  € 199,00
 • Tafel voor over sta op stoel

  Praktisch tafeltje om over een fauteuil te schuiven. Het blad is gebogen voor een maximaal gebruiksgemak. Voorzien van een klein extra tafelblad links of rechts met een uitsparing voor drinkgerei.
  MW758
  € 179,50

Stel een Aflopende Directie in

6 Product(en)

 • Actie producten
 • Meest verkocht