085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Home Safety

De slimme Home Safety veiligheidsproducten werken “stand alone”: ieder product is een alarm op zich. U heeft dus geen compleet systeem nodig. De producten zijn voor iedereen gemakkelijk en snel te installeren. Bovendien zijn ze eenvoudig in het gebruik. Het beveiligen van je bezittingen hoeft niet langer ingewikkeld of duur te zijn! iiquu Home Safety: een veilig gevoel in een handomdraai.
Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

12 Product(en)

 • Sensor Alarm

  Dit Home Safety sensor alarm ziet eruit als een rookmelder maar is een sensor alarm. Niemand ziet dus dat er een alarm in huis is. Zodra er beweging gedetecteerd wordt zal het alarm gaan loeien. Het alarm is zeer gemakkelijk te installeren en heeft een harde sirene van 110 dB. Het systeem heeft een alarm- en deurbelfunctie met een sensorbereik van 3 meter/360 graden. Het alarm is draadloos en batterijen worden meegeleverd. Inclusief een platte infrarood afstandsbediening voor aan/uit en alarm/deurbel selectie. Voorzien van een vertragingsfunctie waardoor je de tijd hebt om binnen te komen en tijd om te vertrekken zonder dat het alarm meteen afgaat. Ideaal voor seniorencomplexen, huizen, schuren, caravans, garages, uitbouwen en kleine bedrijven.
  IQU001
  € 39,99
 • Sensor Alarm Remote

  Dit sensor alarm kan gemonteerd worden in een hoekje van de ruimte, zodat het niet opvalt. Schakel het alarm gemakkelijk in en uit met de bijgeleverde afstandsbediening. Het ophangsysteem is draaibaar. Het alarm is zeer gemakkelijk te installeren en heeft een harde sirene van 120 dB. Het systeem heeft een alarm- en deurbelfunctie met een sensorbereik van 6 meter/110 graden. Het alarm is draadloos en batterijen worden meegeleverd. Inclusief een platte infrarood afstandsbediening voor aan/uit en alarm/deurbel selectie. Voorzien van een vertragingsfunctie waardoor je de tijd hebt om binnen te komen en tijd om te vertrekken zonder dat het alarm meteen afgaat. Ideaal voor seniorencomplexen, huizen, schuren, caravans, garages, uitbouwen en kleine bedrijven.
  IQU002
  € 39,95
 • Sensor Alarm met code

  Dit sensor alarm monteer je het beste bij een ingang of doorgang. Het is gemakkelijk in en uit te schakelen door middel van het invoeren van een persoonlijke code. Het alarm is zeer gemakkelijk te installeren en heeft een harde sirene van 120 dB. Het systeem heeft een alarm- en deurbelfunctie met een sensorbereik van 6 meter/110 graden. Het alarm is draadloos en batterijen worden meegeleverd. Voorzien van een vertragingsfunctie waardoor je de tijd hebt om binnen te komen en tijd om te vertrekken zonder dat het alarm meteen afgaat. Ideaal voor seniorencomplexen, huizen, schuren, caravans, garages, uitbouwen en kleine bedrijven.
  IQU008
  € 39,95
 • Deur/raam alarm

  Dit mini alarmpje maakt meer lawaai dan je zou verwachten! Schakel over op de deurbelfunctie en word er op alert gemaakt als er ramen of kastjes worden geopend (bijvoorbeeld door kinderen) waarvan dat niet de bedoeling is. Dit systeem werkt met magnetische contacten (kan aan beide zijden geplaatst worden). Het alarm is zeer gemakkelijk te installeren en heeft een harde sirene van 120 dB. Het systeem heeft een alarm- en deurbelfunctie. Het alarm is draadloos en batterijen worden meegeleverd. Ideaal voor seniorencomplexen, sleutelkastjes, huizen, schuren, caravans, garages, uitbouwen en kleine bedrijven.
  IQU004
  € 9,99
 • Glasbreuk alarm

  Dit alarm gaat af als beweging van het glas gedetecteerd wordt. Hett alarm is zo plat dat het zelfs op een schuifpui gebruikt kan worden. Zodra het glas trilt of breekt zal het alarm afgaan. 95 dB sirene. Instelbare gevoeligheid. De achterzijde is voorzien van een veiligheidsembleem ter waarschuwing. Het alarm is draadloos en batterijen worden meegeleverd. Ideaal voor seniorencomplexen, huizen, schuren, caravans, garages, uitbouwen en kleine bedrijven.
  IQU005
  € 14,50
 • Veiligheidstickers

  Laat zien dat je bezit beveiligd is. Alleen al het plaatsen van deze stickers zal potentiële indringers afschrikken.
  IQU006
  € 6,95
 • Sensor lamp

  Licht gaat aan als beweging gedetecteerd wordt. Thuiskomen bij een onverlichte voordeur of een donkere poort is vanaf nu verleden tijd. Niet alleen erg praktisch voor jezelf maar ook om potentiële indringers af te schrikken. 10 meter/120 graden sensorbereik. Verstelbare, waterdichte lamp inclusief montageplaat. LED lamp met licht/donker selectie (licht output: Cool white / 35 Lumen) Lichtduur: 10 sec. Ideaal voor voor-/achterdeuren, tuinen, patio's, opritten, garages en schuren. Batterijen worden meegeleverd.
  IQU010
  € 49,95
 • Led zaklamp klein

  Rubberen Led zaklamp. Ideaal bij stroomuitval, een kapotte lamp of gewoon als je extra licht nodig hebt. - waterdicht - LED-licht - blijft drijven - 10m Bereik - 30° Bundelbreedte
  IQU100
  € 4,95
 • Led zaklamp groot

  Rubberen Flash light. Ideaal bij stroomuitval, een kapotte lamp of gewoon als je extra licht nodig hebt. - waterdicht - LED-licht - blijft drijven - 23m Bereik - 40° Bundelbreedte - 2x AA batterij
  IQU110
  € 6,95
 • Losse afstandbediening t.b.v. Sensor alarmen

  Extra afstandsbedieningen voor de sensor alarmen. Voor je (schoon)ouders, je kinderen, de schoonmaakhulp, de oppas of gewoon voor jezelf. Met deze extra afstandsbedieningen voor je sensor alarm(en) heb je altijd een reserve exemplaar achter de hand.
  IQU009
  € 14,95
 • Dummy Camera

  Realistisch uitziende bewakingscamera om ongenode gasten af te schrikken. -knipperend rood lampje -verstelbare richting -geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis (mits beschut) -draadloos -gemakkelijk te installeren -inclusief batterijen -geschikt voor voor-/achterdeuren, patio's, garages, schuren, huizen en kleine bedrijven.
  IQU200
  € 17,95
 • Dummy Dome Camera

  Ongenode gasten worden afgeschrikt door de aanwezigheid van deze realistisch uitziende bewakingscamera. -knipperend rood lampje -verstelbare richting -geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis -draadloos -gemakkelijk te installeren -inclusief batterijen -geschikt voor voor-/achterdeuren, patio's, garages, schuren, huizen en kleine bedrijven.
  IQU210
  € 15,95

Stel een Aflopende Directie in

12 Product(en)

 • Actie producten
 • Meest verkocht