085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Hulpmiddelen steunkousen

Kousenaantrekkers zijn hulpmiddelen die het aantrekken en uittrekken van uw steunkousen vergemakkelijken. Heeft u, of een van uw ouders, te maken met lichamelijke beperkingen die de dagelijkse handelingen bemoeilijken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. PuntZorg heeft een ruim assortiment aan steunkousen hulpmiddelen die steunkousen aantrekken vergemakkelijkt en bukken voorkomt. Ideaal voor invaliden, ouderen en senioren.

 

PuntZorg biedt verschillende hulpmiddelen voor steunkousen en sokken bedoeld voor mensen die moeilijk hun voeten kunnen bereiken, maar wel beide handen kunnen gebruiken. Zo hebben wij een hulpmiddel voor steunkousen dat een combinatie is van een kousenaantrekker en een schoenlepel. Aan het ene uiteinde zit een kousenaantrekker en aan het andere uiteinde zit een schoenlepel waarmee u daarna eenvoudig uw schoenen aan kunt doen, ideaal! De koker van de kousenaantrekker kan gedraaid worden en is hierdoor zowel geschikt voor linkshandig als rechtshandig gebruik.

 

Daarnaast hebben wij verschillende Dorking kousenaantrekkers, zoals een kousen- en panty aantrekker met inkeping en een steunkousen hulpmiddel met metalen frame. De panty aantrekker met kleine inkeping bestaat uit een plooibaar plastic gootje met lint. De steunkousen hulpmiddel met metalen frame bevat een gladde coating zodat de kous niet beschadigd. Kies een hulpmiddel voor het aantrekken van uw steunkousen op basis van uw specifieke wensen en lengte voor het optimale gemak.

 

Bij PuntZorg kunt u eenvoudig, veilig en snel uw steunkousen hulpmiddel online kopen via onze webshop. Bij het online bestellen van uw kousenaantrekker wordt uw pakket altijd voorzien van een PuntZorg sticker, zodat u kunt zien dat uw pakket afkomstig is van PuntZorg. Wel zo veilig en vertrouwd. Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing.

Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

6 Product(en)

 • Aantrekhulp steunkousen

  Deze aantrekhulp maakt het gemakkelijk om uw steunkousen aan te trekken. Gemaakt van staal met een gladde plastic afwerking. Plaats de kous over de middensteun, steek de tenen erin en trek de kous in één beweging op.
  PR55321
  € 52,95
 • Koussenaantrekker

  Combinatie van kousenaantrekker en schoenlepel. Zowel voor links als rechtshandig gebruik omdat de koker gedraaid kan worden. Aan het andere uiteinde bevindt zich de schoenlepel. Lengte 74 cm.
  MW091095603
  € 24,45
 • Koussenaantrekker Dorking

  Metalen frame, plastic gecoat voor het aantrekken van steunkousen. Door de gladde coating kan de kous niet beschadigen. De handvaten zijn uittrekbaar en 90 graden draaibaar. Hoogte kader 31 cm, volledige hoogte 56 cm, kollom 20,5 cm. Kolom 12,5 cm x 8,5 cm.
  MW091095470
  € 44,70
 • Koussenaantrekker Dorking (met inkeping)

  Kousenaantrekker bedoeld voor mensen die moeilijk hun voeten kunnen bereiken maar wel beide handen kunnen gebruiken. De kousenaantrekker bestaat uit een plooibaar plastic gootje met lint er aan vast. Lengte van het lint is 92 cm, het gootje is 23 cm lang. Model voor 1 kous met kleine inkeping.
  MW091095462
  € 6,85
 • Kousenaantrekker Dorking

  Kousenaantrekker bedoeld voor mensen die moeilijk hun voeten kunnen bereiken maar wel beide handen kunnen gebruiken. De kousenaantrekker bestaat uit een plooibaar plastic gootje met lint er aan vast. Lengte van het lint is 92 cm, het gootje is 23 cm lang. Model voor 1 kous.
  MW091095439
  € 7,95
 • Sokkenaantrek hulp

  Comfortabele sokkenaantrekker ontworpen om gemakkelijk rond de hiel te schuiven. Met nylon binnenbekleding voor minimale weerstand. De buitenkant is van badstof om voldoende frictie te geven om de kous tegen te kunnen houden tot dat deze volledig om de voet zit.
  MW091059500
  € 12,25

Stel een Aflopende Directie in

6 Product(en)

 • Actie producten
 • Meest verkocht