Toiletverhogers

30
Toiletverhogers bieden extra zitcomfort en maken het makkelijker voor senioren om naar het toilet te gaan. Door het gebruik van dit hulpmiddel kunt u weer zelfverzekerd en met een veilig gevoel het toilet bezoeken, zonder te vallen.
Lees meer
Sorteer op:
  • Gratis verzenden in NL van €49,95
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzenden in NL van €49,95
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Toiletverhoger in alle soorten en maten

PuntZorg beschikt over een ruim assortiment aan verhogers in verschillende hoogtes en met diverse accessoires. Zo varieert de hoogte van de verhoger van 5 tot 15 cm met een draagkracht tot maximaal 190 kg. De verhogers zijn zowel verkrijgbaar in harde en zachte materialen, net waarbij u zichzelf prettig en veilig voelt!

Kiest u voor een toiletverhoger die eenvoudig te plaatsen is, een universeel exemplaar, of een comfortabele en zachte verhoger? Bij PuntZorg vindt u het gegarandeerd. Naast het assortiment verhogers leveren wij ook wc verhogers met overzet frame en armleuningen voor extra ondersteuning bij het zitten en opstaan van het toilet. Kies een wc verhoger op basis van uw specifieke wensen en de maatvoering van uw toilet en geniet van het beste zitcomfort!

Toiletverhoger met armleuningen

Is opstaan met behulp van alleen een toiletverhoger nog steeds moeizaam en onveilig? Kies dan voor een verhoger met armleuningen. Deze geven je daadwerkelijk houvast tijdens het opstaan en bieden nog meer comfort en veiligheid.

Hoogte van de toiletverhoger

Belangrijk bij het selecteren van de juiste verhoger is de hoogte. Kijk eerst kritisch naar hoeveel centimeter u het toilet wilt verhogen en kies vervolgens het juiste model. Alles is natuurlijk afhankelijk van de hoogte van het toilet en vergeet niet bij het opmeten dat u normaal gesproken schoenen draagt. Dit scheelt al vaak 2 cm!

Bij PuntZorg kunt u eenvoudig, veilig en snel uw toiletverhoger online kopen via onze webshop. Onze verhogers zijn ideaal voor mindervalide, ouderen en senioren. Bij het online bestellen van uw toiletverhoger wordt uw pakket altijd voorzien van een PuntZorg sticker, zodat u kunt zien dat uw pakket afkomstig is van PuntZorg. Wel zo veilig en vertrouwd. Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »