Toiletsteunen - Beugels

21
Een toiletsteun geeft u extra houvast wanneer u naar het toilet gaat. Dit maakt het naar het toilet gaan een stuk veiliger. De steunen zijn te verkrijgen in verschillende vormen en afmetingen.
Lees meer
Sorteer op:
  • Gratis verzenden in NL van €49,95
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzenden in NL van €49,95
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Toiletsteunen bij Puntzorg

De toiletsteun geeft u de nodige houvast tijdens een toiletbezoek. Zeker als u, of één van uw ouders minder mobiel is, kan deze steun zorgen dat u ten allen tijde veilig naar het toilet kunt. Ook als er geen hulp of familie aanwezig is. De steunen voor het toilet zijn er in verschillende vormen. Zo kunt u kiezen voor een toiletbeugel die geplaatst wordt aan de muur. Of een frame dat u over uw toilet heen kunt zetten.

Weet u niet precies welk product het beste bij u past? Bel dan met PuntZorg, want wij voorzien u graag van het juiste advies! Een zorghulpmiddel kan uw leven namelijk een stuk eenvoudiger maken. 

Diverse toiletsteunen

Zoals eerder aangegeven, bieden wij bij PuntZorg twee type steunen aan. Een beugel die u vast bevestigt aan de muur. Bij deze toiletbeugels kunt u kiezen uit een opklapbare of een niet-opklapbare variant. Ons advies is om goed te kijken naar de grootte van de ruimte. Is uw toiletruimte groot? Dan kunt u het beste kiezen voor een niet-opklapbaar model. Is de ruimte relatief klein? Dan adviseren wij u te kiezen voor een opklapbare variant.

Wilt u om welke reden dan ook geen steun aan uw muur bevestigen? Dan biedt een toiletoverzet de ideale uitkomst. Ook hierbij heeft u de keuze uit twee varianten. Een opvouwbare toiletsteun en een vaste overzet. Maakt u alleen gebruik van het toilet? Dan kiest u een vaste steun. Maken meer mensen gebruik van uw toilet? Dan adviseren wij u te kiezen voor een opvouwbare variant. 

Waarom een toiletsteun?

Ouderen wonen, al dan niet gedwongen, steeds langer thuis. Dit houdt ook in dat er steeds meer ongelukken met ouderen thuis gebeuren. Gevaarlijke plekken in huis zijn vooral de badkamer en het toilet. Een steun bij het toilet zorgt voor meer stabiliteit en een verlaagde valkans. Iets wat in onze ogen een goede start is ter voorkomen van ongelukken! 

Waarom PuntZorg?

Bij PuntZorg koopt u al uw zorghulpmiddelen voor in huis. Wel zo handig als u verzekerd bent van een scherpe prijs en gegarandeerde levering! Bestelt u vaker online? Maak dan een account aan. Mensen met een account profiteren namelijk van gratis verzending binnen Nederland! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »