Toiletoverzet

12
Een toiletoverzet kunt u over het toilet heen zetten en geeft extra steun bij het gaan zitten en opstaan. Een toiletoverzet maakt naar het toilet gaan extra veilig en comfortabel.
Lees meer
Sorteer op:

Wat is een toiletoverzet?

Een toiletoverzet is frame met een toiletbril en -deksel en armsteunen ineen. Een toiletoverzet is eigenlijk een combinatie van toiletstoel een toiletverhoger. Wanneer u slecht ter been bent, is een toiletoverzet ideaal. De steunen bieden u extra ondersteuning zodat u makkelijker kunt gaan zitten of opstaan. De verhoger zorgt er daarnaast voor dat u minder ver hoeft te zakken wanneer u gaat zitten. Dit maakt het opstaan dan ook weer makkelijker. 

Voordelen toiletoverzet

Een toiletoverzet biedt meer ondersteuning dan een toiletverhoger, omdat deze naast het toilet verhoogt ook steunen aan beide kanten heeft. Dit maakt het naar het toilet gaan extra veilig en een stuk makkelijker doordat gaan zitten en op staan van het toilet makkelijker wordt. Daarnaast is de toiletoverzet makkelijk weg te zetten wanneer u hier geen gebruik (meer) van maakt. 

Toiletoverzet kopen bij Puntzorg

Bij Puntzorg bent u aan het goede adres voor een toiletoverzet. Hier vindt u een ruim assortiment aan verschillende toiletoverzetten, van klein en simpel tot groter en inclusief voetensteun.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »