085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Toiletoverzet

Een toiletoverzet die uw veiligheid waarborgt tijdens een toiletbezoek. Het is een ideaal hulpmiddel als u moeite heeft met het opstaan en zitten op een toilet. Zeker als u of uw ouders alleen thuis zijn is veilig wonen een belangrijk onderwerp. Een overzet is dan handig in gebruik. In tegenstelling tot een toiletbeugel, is montage super eenvoudig. Zonder boor en vakman zet u zelf het door u gekozen toiletoverzet in elkaar en plaatst u deze eenvoudig over uw toilet. Heeft u vragen over onze hulpmiddelen? Neem dan telefonisch contact met PuntZorg op! Wij adviseren u graag telefonisch tijdens de keuze voor een geschikt hulpmiddel!

De varianten van een toiletoverzet

Een toiletoverzet is in meerdere modellen leverbaar bij PuntZorg. Al onze overzetten zijn voorzien van armleuningen waarop u stevig kunt steunen. Wel zit er een verschil in verstelbare en niet verstelbare modellen, waarbij de naam eigenlijk al voldoende zegt. Als meerdere personen gebruik maken van uw toilet, dan is het handig om te kiezen voor een verstelbaar model. Maakt u alleen gebruik van het toilet? Dan is een standaard overzet afdoende! Wilt u nog meer extra’s? Dan kunt u het product uitbreiden met een pot, of kiezen voor een aluminium variant. Als u kiest voor een model met pot, dan hoeft u niet apart een toiletverhoger aan te schaffen. Dat scheelt u weer in de portemonnee.

Voordelen van een toiletoverzet

Het grote voordeel van een toiletoverzet is het gebruiksgemak. Niet wachten tot iemand langskomt om iets te monteren, maar zelf eenvoudig installeren. Zeker wanneer de muren niet zo stevig zijn, is een overzet voor uw toilet de beste keuze. Zo weet u zeker dat u geen schade aanricht aan uw woning!

Waarom PuntZorg?

Eenvoudig, snel en online uw hulpmiddelen kopen doet u bij PuntZorg. Onze pakketten zijn duidelijk voorzien van een PuntZorg sticker, waardoor u direct ziet van wie het pakketje is. Op al onze producten hanteren wij bovendien de wettelijke garantie termijnen. Bestelt u vaker bij ons? Maak dan een account aan. Mensen met een account krijgen bij ons namelijk 5% korting. Zeker handig als u vaker zorghulpmiddelen besteld.

Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

6 Product(en)

 • Toiletoverzet frame + pot + armleuning

  Zithoogte 46 tot 61 cm, belastbaar tot 190 kg zitbreedte 45 cm
  MW499
  € 84,95
 • Toiletoverzet frame met armsteunen - 70-85 cm

  Toiletoverzet frame met armsteunen zithoogte verstelbaar 70-85 cm. -Totale breedte: 59 cm -Diepte: 46 cm. -Totale hoogte 69.5-85 cm. -Max gebruikersgewicht: 160 kg
  MW503A
  € 54,50
 • Toiletoverzet Frame + Pot en Armleuningen - rond

  belastbaar tot 165 kg verstelbaar
  MW510D
  € 114,88
 • Toiletoverzet Frame inklapbaar 46- 56 CM

  Toiletoverzet frame inklapbaar in hoogte verstelbaar 46-56 cm.
  MW847
  € 105,95
 • Toiletoverzet aluminium frame

  Toiletoverzet frame aluminium in hoogte verstelbaar van 62,5 - 79 cm. Een toiletframe met sta-op mechanisme helpt de gebruiker gemakkelijker te gaan zitten en staan van het toilet. Zowel de armsteunen als toiletzitting bewegen omhoog en naar voren om de gebruiker te ondersteunen bij het gaan staan en zitten op het toilet. Het frame is tevens in de breedte verstelbaar van 51 - 56 cm. Maximaal gebruikersgewicht 190 kg.
  MW091079995
  € 118,05
 • Toiletoverzet stalen frame

  Toiletoverzet frame staal in hoogte verstelbaar van 62,5 - 79 cm. Een toiletframe met sta-op mechanisme helpt de gebruiker gemakkelijker te gaan zitten en staan van het toilet. Zowel de armsteunen als toiletzitting bewegen omhoog en naar voren om de gebruiker te ondersteunen bij het gaan staan en zitten op het toilet.Het frame is tevens in de breedte verstelbaar van 51 - 56 cm. Maximaal gebruikersgewicht 190 kg.
  MW091079987
  € 100,30

Stel een Aflopende Directie in

6 Product(en)

 • Actie producten
 • Meest verkocht