085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Toiletbeugels

Toiletbeugels die u ondersteunen tijdens het gaan zitten en opstaan van het toilet. Een handig hulpmiddel voor u, of één van uw ouders, met een lichamelijke beperking. Ons advies is om de toiletbeugel te laten monteren door een vakman. Het is belangrijk om rekening te houden met de soort muur en het maximale gewicht van de gebruiker. Wilt u advies over één van onze beugels? Dan bent u bij PuntZorg aan het juiste adres. Wij bieden stevige toiletbeugels die houvast bieden en adviseren u, indien gewenst, per telefoon!

Opklapbare en vaste toiletbeugels

Bij PuntZorg maken we onderscheid tussen twee soorten toiletbeugels. Beugels die opklapbaar zijn en beugels die niet opklapbaar zijn. Ons productaanbod bestaat enkel uit opklapbare exemplaren, waardoor u eenvoudig meer ruimte kunt creëren in uw toilet. Het materiaal waarvan de beugels gemaakt zijn is staal, waarbij de meeste varianten zijn afgewerkt met een mooie witte poeder coating. Daarnaast is het belangrijk dat u kijkt naar de wenselijke lengte. Hierbij is het belangrijk dat u goed kijkt naar de ruimte in uw toilet.

Toiletbeugel naar wens

Het is belangrijk dat u het juiste product kiest wat voldoet aan uw specifieke wensen en die past bij uw lengte voor het beste comfort. Om een toiletbezoek nog wat makkelijker te maken, bieden wij ook een toiletrolhouder aan die kantelbaar is. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij staan tijdens kantooruren telefonisch voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over toiletbeugels.

Waarom PuntZorg?

Bij puntzorg kunt u eenvoudig, veilig en snel uw toiletbeugel online kopen. Uw pakket is altijd voorzien van een PuntZorg sticker waardoor u direct kunt zien van wie het pakket afkomstig is. De toiletbeugels zijn eenvoudig door een vakman te monteren en voldoen aan de wettelijke garantie termijnen! Een ander voordeel is dat uw al uw hulpmiddelen online kunt bestellen bij PuntZorg! Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze toiletverhogers, toiletstoelen, of één van onze andere toilethulpmiddelen.

Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

5 Product(en)

Stel een Aflopende Directie in

5 Product(en)

  • Actie producten
  • Meest verkocht