Incontinentie

21
Incontinentie is een veelvoorkomend probleem bij ouderen. Bij Puntzorg vindt u verschillende artikelen die het leven met incontinentie vergemakkelijken.
Lees meer
Sorteer op:
  • Gratis verzenden in NL van €49,95
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzenden in NL van €49,95
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Incontinentie bij ouderen

Incontinentie is een veelvoorkomend probleem bij ouderen. Wanneer bij ouderen de hersenen niet goed meer werken, wordt aandrang vaak te laat geconstateerd. Hierdoor en door het verminderend vermogen om te lopen, kunnen ouderen vaak te laat bij het toilet aan komen. 

Achter incontinentie kunnen zowel fysieke, cognitieve of consumptieve oorzaken liggen, zoals bijvoorbeeld afwijkingen aan het zenuwstelsel, het verminderen van cognitieve vermogens of de consumptie van bepaalde medicijnen. 

Wat te doen tegen incontinentie?

Wanneer u last hebt van dit probleem kunt u bijvoorbeeld incontinentiebroekjes gaan dragen. Deze broekjes bieden u extra bescherming bij incontinentie en hebben een inlegstuk voor uitneembaar incontinentiemateriaal. De incontinentiebroekjes zijn te gebruiken in combinatie met wegwerp- of wasbare pads die zorgen voor extra opvangcapaciteit.

Incontinentie producten bij Puntzorg

Bij Puntzorg vindt u verschillende incontinentie hulpmiddelen, zoals verschillende incontinentiebroekjes en wasbare pads. Daarnaast biedt Puntzorg ook incontinentiebestendige warmtedekens, matrassen en stoelbeschermers aan. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »