085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Toilethulpmiddelen

Toilethulpmiddelen in de breedste zin van het woord. Dat vindt u bij Puntzorg, dé webshop voor zorghulpmiddelen in Nederland. Vooral voor senioren en minder validen kan een toiletbezoek als behoorlijk belastend ervaren worden. Zeker wanneer het opstaan en zitten lastiger wordt omdat de kracht in de benen minder wordt, of evenwicht houden moeilijker is. Om het leven eenvoudiger te maken voor deze groep, zijn er diverse toilethulpmiddelen op de markt die u eenvoudig online besteld bij ons. Heeft u vragen over onze producten? Bel dan gerust even met één van onze collega’s. Deze voorzien u graag van het juiste advies, waardoor u achteraf geen spijt heeft van uw aankoop!

Toilethulpmiddelen die u helpen

Weinig mensen vinden het leuk om toe te geven aan het feit dat ze niet meer zonder toilethulpmiddelen kunnen. Een eerste stap is het onderkennen van de problemen, waarna vervolgens hulpmiddelen aangeschaft kunnen worden die u helpen tijdens een toiletbezoek. Tegenwoordig zijn er verschillende producten die u kunnen helpen, waarbij we hieronder een overzicht geven van de meest gebruikte producten:

Wilt u weten in welk geval u het beste voor een bepaald product kunt kiezen? Dan helpen wij u graag telefonisch verder. Alles is afhankelijk van uw situatie en de montage mogelijkheden in uw huis. Het is vooral belangrijk om te kijken naar of u alleen gebruik maakt van het toilet, of dat hiervan ook dagelijks andere mensen gebruik maken.
 

Hulpmiddelen van hoge kwaliteit

Als u moeilijk ter been bent, dan zit u niet te wachten op toilethulpmiddelen die defect raken. Betrouwbaar, degelijkheid en robuustheid zijn belangrijk om uw veiligheid te waarborgen. Bij PuntZorg kiezen we dan ook alleen maar voor de beste producten van de beste leveranciers. Wij willen uw leven in huis veiliger maken en dat kunnen wij alleen garanderen met de beste producten in de markt!

 

Waarom PuntZorg?

Scherpe prijzen voor topproducten, dat is wat u krijgt bij onze webwinkel. Als u vaker zorghulpmiddelen online besteld, dan krijgt u van ons met een account altijd 5% korting per order. Wij vinden namelijk dat wij onze terugkerende klanten extra mogen belonen! 

Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

16 Product(en)

 • Urinecontainer

  Deze urinecontainer met garantiesluiting is speciaal ontworpen voor urineonderzoek en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Trechter tbv de urinecontainer is los verkrijgbaar
  AL810101
  € 1,75
 • Trechter tbv urinecontainer

  Trechter tbv de urinecontainer.
  AL810110
  € 1,25
 • Bidet Kunststof

  Een handig hulpmiddel voor het wassen van het onderlichaam. Inclusief zeepbakje. Het bidet past in de meeste toiletten. Niet te gebruiken in combinatie met een toiletverhoger. Autoclaveerbaar tot 130°C.
  PR50006
  € 9,95
 • P-Guard voor mannen die zitten

  De P-Guard voorkomt genante en onhygiënische ongelukjes bij mannen die op het toilet zitten. Eenvoudig te reinigen. Veilig, zacht en flexibel. Kunststof schakels zorgen voor een variabele positie. Vanuit zittende positie loopt de urine via het bakje terug in het toilet. Het flapje voorkomt lekken onder de toiletbril door. Ook bij toiletverhogers te gebruiken.
  PR50341
  € 43,95
 • Easywipe

  De Easywipe is handig voor personen met een beperkte reikbaarheid. De easy-wipe grijpt het toiletpapier stevig vast en verwijdert het papier zonder aanraking d.m.v. het indrukken van de knop aan de achterkant. Te gebruiken met toiletpapier of vochtige doekjes.
  PR50562
  € 69,95
 • Easywipe

  De Easywipe is handig voor personen met een beperkte reikbaarheid. De easy-wipe grijpt het toiletpapier stevig vast en verwijdert het papier zonder aanraking d.m.v. het indrukken van de knop aan de achterkant. Te gebruiken met toiletpapier of vochtige doekjes. Makkelijk en discreet mee te nemen opvouwbaar model inclusief opbergbox.
  PR50562-F
  € 87,95
 • Bedpan RVS

  Bedpan gemaakt van edelstaal, inclusief deksel.
  RE08480212
  € 56,95
 • Bedpan kunststof

  Kunststof bedpan inclusief deksel.
  RE08480229
  € 18,95
 • Uri-Go Sprayfles 750 ml

  Met Uri-Go worden alle urinevlekken en -geuren permanent verwijderd. Zelfs geconcentreerde urinevlekken van vele jaren verdwijnen volledig met deze ultieme urineverwijderaar. Kan toegepast worden op elke ondergrond; zacht of hard. Urine bestaat uit kristallen en zijn moeilijk te verwijderen. Uri-Go lost deze kristallen op. Hierdoor bent u ook de vieze geur kwijt. Uri-Go “eet” als het ware deze kristallen op. Door de frisse citroengeur ruikt het voortaan heerlijk fris. Uri-Go is ideaal voor gebruik in zorginstellingen, scholen en kinderdagverblijven. Ook te gebruiken in dierenpensions. Zeer handig en snel toepasbaar. Het product is uitgebreid getest.
  UR0100
  € 16,95
 • Uri-Go concentraat 1 ltr

  Niets is hardnekkiger dan de geur en de kleur van urine, die worden veroorzaakt door urinezuurkristallen! Deze kristallen houden vlekken of kringen vast die zelfs na het boenen of wassen blijven zitten. Daarnaast verdwijnt de geur nooit helemaal of wordt zelfs versterkt wanneer u er een schoonmaakmiddel op sprayt. Herkent u dit probleem? Dan is Uri-Go zeker het proberen waard! Uri-Go lost met gemak de urinezuurkristallen op, waardoor de geur en kleur permanent verdwijnen! Met een speciale samenstelling van enzymen en bacteriën breekt Uri-Go het hardnekkige kristal af en lost uiteindelijk op in water en zuurstof. Het is dus ook nog eens milieuvriendelijk! Door deze unieke samenstelling laat Uri-Go zelfs urinevlekken van een aantal jaar oud verdwijnen. Uri-Go verwijdert urine vanaf iedere ondergrond: meubilair, sanitair, hout, tegels, tapijt, textiel, etc. Daarnaast verwijdert Uri-Go ook bloed en zweet uit elk gewenst object! Wist u ook dat Uri-go urinekristallen uit voegen laat verdwijnen?
  UR0200
  € 42,95
 • Uri-Go concentraat 5 ltr

  Niets is hardnekkiger dan de geur en de kleur van urine, die worden veroorzaakt door urinezuurkristallen! Deze kristallen houden vlekken of kringen vast die zelfs na het boenen of wassen blijven zitten. Daarnaast verdwijnt de geur nooit helemaal of wordt zelfs versterkt wanneer u er een schoonmaakmiddel op sprayt. Geconcentrerde navulling Uri-Go, mengverhouding 1: 5. Verkrijgbaar in navulling van 1 liter en 5 liter.
  UR0300
  € 157,95
 • Bottom wiper homcraft opvouwbaar

  Bottom wiper voor intieme reiniging van de anale streek, opvouwbaar om makkelijk mee te nemen. Op de uiteinde van de wiper zijn inkepingen om het toiletpapier vast te houden.
  MW091081934
  € 26,00
 • Bottom wiper

  De bottom wiper heeft een kunststof kopkant met gekartelde binnenzijde. Dit houdt toiletpapier stevig vast. Het gevormde handvat maakt persoonlijke hygiëne vanaf de voorzijde mogelijk. Ideaal voor mensen die niet zelf hun billen kunnen afvegen.
  MW091081918
  € 23,90
 • Homecraft Zachte toiletzitting met deksel

  Zachte comfortabele toiletzitting met deksel. Gemaakt van pu schuim met vinylbekleding. De zachte toiletzitting wordt in de plaats van de standaard toiletzitting op het toilet geinstalleerd. De toiletzitting is zacht en zorgt voor extra comfort bij langdurig gebruik van het toilet. Hierdoor werkt het ook preventief tegen decubitus.Dikte 5 cm.
  MW091079326
  € 52,95
 • Bedpan met handvat

  Eenvoudige bedpan van polypropylene voor algemeen gebruik, in witte kunststof. De rand buigt sterk naar binnen om morsen tijdens het transport te vermijden. Reinigbaar met heet water, steriliseerbaar op 137 graden of chemisch. Inhoud 1 liter, afmetingen 38 x 30 cm, hoogte 10 cm.
  MW091081876
  € 53,00
 • Toiletemmer grijs

  Grijskleurige toiletemmer, die makkelijk mee te nemen is op vakantie of een weekendje weg. De emmer is voorzien van een afsluitbare deksel.
  MWACC/17
  € 10,55

Stel een Aflopende Directie in

16 Product(en)

 • Actie producten
 • Meest verkocht