085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Uurwerken

Stel een Aflopende Directie in

Product 1 tot 27 van totaal 31

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Garde LV dames horloge double, witte wijzerplaat,double band

  Garde LV dames horloge double, witte wijzerplaat,double band
  ST643115
  € 75,00
 • Garde LV dameshorloge double, witte wijzerplaat,lederen band

  Garde LV dameshorloge double, witte wijzerplaat,lederen band
  ST643116
  € 73,50
 • Garde Low Vision atomic herenhorloge staal, lederen band

  Garde Low Vision atomic herenhorloge staal, lederen band
  ST643149
  € 109,00
 • UITL Engelssprekend horloge WA9910S

  0
  ST643566
  € 34,94
 • NM Seniorenklok

  PRODUCTOMSCHRIJVING SENIORENKLOK KALENDERKLOK / SENIORENKLOK MET NOSTALGISCH DESIGN Deze seniorenklok of alzheimerklok met nostalgische uitstraling geeft naast de tijd ook de dag en datum aan. Deze klok onderscheidt zich door zijn nostalgische uiterlijk: door zijn vorm herinnert deze seniorenklok aan een ouderwetse tafelklok. De naam van de dag, de maand en tijd zijn duidelijk af te lezen op deze seniorenklok. Het klokgedeelte bevat een analoge wijzerplaat; een genummerde wijzerplaat met rondgaande wijzers, zoals de meeste senioren gewend zijn. De dag en datum zijn niet afgekort, maar volledig uitgeschreven. Dit zorgt ervoor dat de seniorenklok makkelijk leesbaar is. De cijfers en letters van deze seniorenklok lichten op in het donker. - De afmetingen zijn: 20,5 cm hoog ,12,5 cm breed en 6,5 cm diep. - De kast van deze seniorenklok is van plastic EIGENSCHAPPEN VAN DE SENIORENKLOK - De wit oplichtende letters zijn dimbaar van 0 tot 100% en geven voluit geschreven de dagnaam, datum en maandnaam aan op het blauw oplichtende scherm. - De kalenderklok loopt op netstroom. Een batterij kan in de klok worden geplaatst. De klok loopt enkel op de batterij wanneer de stroom wegvalt. De interne klok wordt met behulp van de batterij op gang gehouden. Het is niet mogelijk de klok op enkel batterijen te laten lopen. - Op de achterkant van de seniorenklok bevinden zich 4 knoppen voor het eenvoudig instellen van de kalender: - De seniorenklok heeft een back-up door middel van batterijen(inclusief). Als u dit klok wilt verplaatsen of als de stroom uitvalt, dan blijven de instellingen behouden. - Schakelt automatisch tussen zomertijd en wintertijd - De klok kan in 12 talen ingesteld worden: Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans, Portugees, Italiaans, Deens, Noors, Zweeds, Fins, en Turks. - De klok is tot het jaar 2050 geprogrammeerd, dus inclusief de schrikkeljaren.
  ST644010
  € 128,74
 • Op=Op Kalenderklok met rode LED-verlichting (rechth.)

  Nieuw Op=Op Kalenderklok met rode LED-verlichting (rechth.)
  OMSCHRIJVING KALENDERKLOK MET RODE LED VERLICHTING Radiogestuurde kalenderklok voorzien van dag, datum, tijd en temperatuurvermelding. Klok is uitgevoerd met Nederlands onderschrift. Afmeting: 30,5x30, 5x4 cm. Hoogte van de cijfers ongeveer 6cm. Gewicht: 1650 gr. Wordt geleverd inclusief adapter en back-up batterij.
  ST644046
  € 193,44
 • Kalenderklok BQ-12A ZWART

  PRODUCTOMSCHRIJVING KALENDERKLOK TWEMCO BQ-12 ZWART Kalenderklok - Twemco BQ-12 Zwarte analoge kalenderklok die tijd en datum weergeeft met zwarte opdruk. deze kalenderklok is ook geschikt voor mensen die lijden aan alzheimer en dementie. Deze kalenderklok geeft naast de tijd, ook de dag, datum en maand aan in het Nederlands. de klok houdt tevens rekening met het schikkeljaar. BQ-12 Kalenderklok specificaties: - Hoogte letters 2,5 cm, hoogte cijfers 3,5 cm. - Afmeting: 38 x 30 x 7,5 cm. - Weergave van maand, dag en datum is in het Nederlands. - Loopt op batterijen. (niet meegeleverd)
  ST644102
  € 189,51
 • Kalenderklok BQ-12A WIT

  PRODUCTOMSCHRIJVING KALENDERKLOK TWEMCO BQ-12 WIT Kalenderklok - Twemco BQ-12 Witte analoge kalenderklok die tijd en datum weergeeft met zwarte opdruk. deze kalenderklok is ook geschikt voor mensen die lijden aan alzheimer en dementie. Deze kalenderklok geeft naast de tijd, ook de dag, datum en maand aan in het Nederlands. de klok houdt tevens rekening met het schikkeljaar. BQ-12 Kalenderklok specificaties: - Hoogte letters 2,5 cm, hoogte cijfers 3,5 cm. - Afmeting: 38 x 30 x 7,5 cm. - Weergave van maand, dag en datum is in het Nederlands. - Loopt op batterijen. (niet meegeleverd)
  ST644103
  € 189,51
 • NM Kalenderklok QD-35 ZWART

  PRODUCTOMSCHRIJVING KALENDERKLOK TWEMCO QD 35 ZWART Voor mensen die minder goed zien en voor mensen met geheugenproblemen is deze klok met Nederlandse datum een uitkomst. De klok geeft de tijd (24 uurs tijdsaanduiding) en datum duidelijk en altijd correct weer. De klok is voorzien van een automatische kalender (voorgeprogrammeerd) en houdt dus rekening met het aantal dagen van elke maand! Dit betekent dat altijd de juiste datum wordt weergegeven. U hoeft de datum dus nooit aan te passen! De weergave van de datum is in het Nederlands! Deze klok is voor aan de wand of voor op tafel. De afmetingen zijn 30,5 cm x 20,5 cm x 7,5 cm (breedte x hoogte x diepte); de valcijfers en /-letters, die de tijd en datum aangeven, zijn respectievelijk 3,5 en 2,5 cm hoog. Bovendien zijn deze cijfers en letters zelfs bij fel zonlicht altijd goed afleesbaar; dit in tegenstelling tot sommige kalenderklokken van andere merken. Dit maakt de klok ook geschikt voor mensen die slecht zien.
  ST644104
  € 179,50
 • NM Kalenderklok QD-35 WIT

  PRODUCTOMSCHRIJVING KALENDERKLOK TWEMCO QD 35 WIT ST644105 Voor mensen die minder goed zien en voor mensen met geheugenproblemen is deze klok met Nederlandse datum een uitkomst. De klok geeft de tijd (24 uurs tijdsaanduiding) en datum duidelijk en altijd correct weer. De klok is voorzien van een automatische kalender (voorgeprogrammeerd) en houdt dus rekening met het aantal dagen van elke maand! Dit betekent dat altijd de juiste datum wordt weergegeven. U hoeft de datum dus nooit aan te passen! De weergave van de datum is in het Nederlands! Deze klok is voor aan de wand of voor op tafel. De afmetingen zijn 30,5 cm x 20,5 cm x 7,5 cm (breedte x hoogte x diepte); de valcijfers en /-letters, die de tijd en datum aangeven, zijn respectievelijk 3,5 en 2,5 cm hoog. Bovendien zijn deze cijfers en letters zelfs bij fel zonlicht altijd goed afleesbaar; dit in tegenstelling tot sommige kalenderklokken van andere merken. Dit maakt de klok ook geschikt voor mensen die slecht zien.
  ST644105
  € 179,50
 • kalenderklok BQ-38 WIT

  PRODUCTOMSCHRIJVING KALENDERKLOK TWEMCO BQ-38 WIT Kalenderklok - Twemco BQ-38 Witte analoge kalenderklok die tijd en datum weergeeft met witte letters op een zwarte opdruk. deze kalenderklok is ook geschikt voor mensen die lijden aan alzheimer en dementie. Deze klok is van het merk Twemco. De datumklok geeft naast de tijd altijd de juiste dag/datum aan in het Nederlands. De Twemco datumklok is voorzien van een automatische voorgeprogrammeerde kalender en houdt rekening met het aantal dagen van elke maand! Dit betekent dat altijd de juiste datum wordt weergegeven. U hoeft de datum dus nooit aan te passen. De wijzerplaat heeft een diameter van 7 cm; de cijfers en letters die de datum aangeven zijn respectievelijk 3,5 en 2,5 cm hoog. Alzheimerklok BQ-38 specificaties: - Stroomvoorziening: batterij (niet meegeleverd).
  ST644108
  € 154,50
 • kalenderklok BQ-38 ZWART

  kalenderklok BQ-38 ZWART
  ST644109
  € 154,50
 • Nederlandse kalenderklok

  Deze Nederlandse kalenderklok is geschikt voor ouderen die een normale klok niet meer goed kunnen lezen. Daarnaast is in deze klok een nederlandse valkalender aangebracht, zodat u altijd wordt herinnert aan de juiste datum. De dag, datum en maand (Nederlandse aanduiding) worden automatisch middels val- cijfers/-letters weergegeven. Let op er worden vergelijkbare klokken aangeboden, let op de taal (meeste zijn Engels talig) en de afmeting. (kleinere varianten zijn goedkoper) Afmeting 32 x 32cm. Batterijen 1x AA en 2x D batterij niet bijgeleverd. 2 jaar garantie gratis geleverd
  ST644000
  € 154,50
 • Easyvox, Nederlandssprekend klokje

  PRODUCTOMSCHRIJVING EASYVOX NEDERLANDS SPREKENDE KLOK Nederlands sprekende klok met natuurlijke stem. De volume is instelbaar. Spreekt behalve naast de tijd ook het alarm en de kalenderfuncties uit. De tijd wordt uitgesproken als: het is tien over twee in de namiddag. Kleur groen met gele knop. Afmeting 6 x 6 x 2cm. Werkt op 2 AAA batterijen. Levenslange garantie.
  ST642545
  € 194,30
 • Trilklok

  PRODUCTOMSCHRIJVING TRILKLOK De weergave van deze klok voor slechtzienden en blinden bestaat uit een serie van trillingen. De klok heeft 3 trilunits: 1. Weergave van de uren 2. Weergave voor 10 minuten 3. Weergave voor de minuten Door de trilfunctie is deze klok ideaal voor zowel voor slechtzienden als voor blinden. Bovendien is de klok zeer handzaam en voorzien van een fraai ergonomisch design.
  ST642559
  € 142,85
 • LOW VISION DESIGN NL horloge ZWART met standby functie

  LOW VISION DESIGN NL horloge ZWART met standby functie
  ST643001
  € 29,50
 • Nederlands sprekend heren horloge

  NEDERLANDS SPREKEND HEREN HORLOGE Dit Nederlands sprekend horloge is voorzien van een duidelijke Nederlands sprekende stem. Spreekt naast de tijd ook de dag- en datum uit. De wijzerplaat heeft een diameter van 30mm.Voorzien van duidelijke zwarte cijfers en zwarte aanwijzers op een witte achtergrond. Dit horloge kan tevens als wekker worden gebruikt omdat hij is voorzien van een alarmfunctie. Inclusief zwart lederen band.
  ST643013
  € 99,50
 • Geav.- Horloge met voelbare wijzerplaat

  Geav.- Horloge met voelbare wijzerplaat
  ST643088
  € 169,50
 • Garde herenhorloge met puntenindicatie, staal

  Garde herenhorloge met puntenindicatie, staal
  ST643141
  € 109,00
 • Hartslaghorloge zonder borstband PM18

  Accurate polsmeting d.m.v. vingersensoren. Gesloten meetcircuit. Borstband niet vereist. Geeft de hoge en lage grens van hartslag aan d.m.v. alarm. Met activiteitsensor: berekening van de activiteit, aantal stappen, afstand, snelheid, trainingstijden en de mogelijkheid deze gegevens op te slaan. Heeft verder dezelfde specificaties als de PM16.
  BE09018
  € 84,95
 • Radiografische klok met temperatuurweergave

  Radiografische Klok met temperatuurweergave - Bijzonder overzichtelijk met geschreven weekdag in 7 verschillende talen (Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Deens) - volledige datum - Voor eenvoudige tijdsoriëntatie, ideaal voor senioren - Kalenderweek, twee alarmtijden, snoozefunctie, tweede tijd en binnentemperatuur - Ideaal voor thuis, op kantoor of in de wachtkamer - Om op te hangen of neer te zetten - Afmeting 19,5 x 19,5 x 2,7 cm - Werkt op 2 x AAA batterijen ( niet meegeleverd)
  TF1000
  € 49,95
 • Radiografische alarmklok met vibrerende armband

  Zacht en rustig ontwaken door de vibrerende armband. Wekt zonder anderen te storen, ook ideaal voor mensen met een gehoorbeschadiging. Comfortabele zachte armband met klittenband. Alarmtypes: geluid en/of trillingen, 2 wektijden, snoozefunctie en schermverlichting. Weergave tijd met seconden of weekdag / datum, binnentemperatuur. Inclusief USB kabel om de vibrerende ontvanger op te laden. Batterijen niet inbegrepen (3 x AAA).
  TF1030
  € 89,95
 • Radiografische klok met temperatuur XXL

  Extra grote, duidelijke radiografische klok met nauwkeurige tijdsweergave. Weergave van datum en weekdag in de Engelse taal en binnentemperatuur. Metaallook, matzilver. Om op te hangen of neer te zetten. Afmeting: L 42 X B 4,5 X H 27 cm.
  TF1010
  € 119,95
 • Radiografische klok met temperatuur XL

  Grote radiografische klok met tijdsweergave en alarm met snooze functie. Weergave van weekdag in 8 talen (Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Deens en Russisch), datum, tijdzone en binnentemperatuur. Om op te hangen of neer te zetten. Afmeting: L 36,8 x B 3 x H 23 cm.
  TF1020
  € 119,95
 • Nederlands sprekende drukknopklok

  PRODUCTOMSCHRIJVING NEDERLANDS SPREKENDE DRUKKNOPKLOK Nederlandssprekende klok met alarm. Door op de grote knop te drukken, wordt de tijd met een heldere stem voorgelezen. Indien direct daarna nogmaals de knop ingedrukt wordt, worden de dag en datum voorgelezen. Aan de onderzijde bevinden zich de knopjes voor een eenmalige instelling. Klok heeft een schakelaar voor extra hard geluid voor personen met gehoorproblemen. Diameter: 10 cm. Wordt geleverd zonder batterijen.
  ST6425001
  € 39,50
 • Nederlands sprekend dames horloge

  NEDERLANDS SPREKEND DAMES HORLOGE Dit Nederlands sprekend horloge is voorzien van een duidelijke Nederlands sprekende stem. Spreekt naast de tijd ook de dag- en datum uit. Voorzien van duidelijke zwarte cijfers en zwarte aanwijzers op een witte achtergrond. Dit horloge kan tevens als wekker worden gebruikt omdat hij is voorzien van een alarmfunctie. Inclusief zwart lederen band. De wijzerplaat heeft een diameter van 24mm.
  ST643009
  € 99,50
 • Hartslaghorloge

  ECG - nauwkeurige hartritmemeter. Analoge signaaloverdracht. Afzonderlijk trainingsbereik instelbaar met alarm en tijd in zone functie. Gemiddeld en max. hartritme. Calorieverbruik in kcal en vetverbruik in gr. Datum,tijdstip van meting, dag van de week, stopwatch, alarm. Waterdicht (30 m). Borstband vereist en bij inbegrepen.
  BE09025
  € 76,95

Stel een Aflopende Directie in

Product 1 tot 27 van totaal 31

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Actie producten
 • Meest verkocht