085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Matras overtrekken

Stel een Aflopende Directie in

4 Product(en)

 • Elsa Matras met Inco-Overtrek

  Het Elsa zorgmatras is een warmtegevoelig matras met inco tijk dat zorgt voor een ongekende ligcomfort. Het matras bevat traagfoam met drukverlagende eigenschappen en past zich speciaal aan aan uw lichaamsbouw
  MW301.51.0
  € 814,95
 • Elsa Matrasovertrek - 2 maten

  Elsa matrasovertrek Het Elsa zorgmatras is een warmtegevoelig matras dat zorgt voor een ongekende ligcomfort. Het matras bevat traagfoam met drukverlagende eigenschappen en past zich speciaal aan aan uw lichaamsbouw.
  MW301.01.1CONF
  € 284,95
 • Satinsheet 2D Maxi Corner

  SatinSheet is een glijlaken dat permanent in bed kan blijven liggen. Het vergemakkelijkt het draaien en positioneren in bed en kan zowel zelfstandig als geassisteerd worden gebruikt. Door het elastiek op de hoeken is het bed zeer eenvoudig en snel op te maken. De remstroken aan de zijkanten zorgen voor de veiligheid (glijdend oppervlak 65 x 200 cm). Het SatinSheet 2D glijlaken heeft in het midden van het laken een gebied met lage wrijvings-coëfficient, waardoor zijwaarts verplaatsen en rollen in bed eenvoudig worden. De randen van het laken hebben een brede strook van katoen en polyester die beweging afremmen, zodat de gebruiker veilig op de rand van het bed kan zitten zonder daar af te glijden. Specificaties: Stof: 60% katoen/40% polyester. Satin: Polyester.
  ALMIM4107S
  € 134,95
 • Elsa matras met inco-overtrek

  Het Elsa zorgmatras is een warmtegevoelig matras met inco tijk dat zorgt voor een ongekende ligcomfort. Het matras bevat traagfoam met drukverlagende eigenschappen en past zich speciaal aan aan uw lichaamsbouw. Afmeting: 90x200x15 cm.
  MW303.51.0
  € 875,00

Stel een Aflopende Directie in

4 Product(en)

 • Actie producten
 • Meest verkocht