Warmte kussens

4
Wanneer u vaak last heeft van uw spieren en/of gewrichten kan een warmtekussen uitkomst bieden. Door de warmte herstellen de spieren sneller en zal de last snel afnemen.
Lees meer
Sorteer op:

Warmtekussens bij PuntZorg

Warmtekussens zijn ideaal wanneer u last heeft van uw spieren of gewrichten. De droge warmte die een warmtekussen afgeeft, helpt namelijk het herstelproces te versnellen en de klachten te verminderen. 

Voordelen van een warmtekussen

Een warmtekussen heeft verschillende voordelen:

- Heeft u het snel koud? Dan is een warmtekussen ideaal om lekker warm te worden, zeker in de winter.

- Het herstelt het herstelproces na een blessure. 

- Het biedt verlichting aan (vermoeide) spieren en gewrichten. 

- De warmtekussens bevatten een automatische uitschakeling, zodat u niet bang hoeft te zijn wanneer u met het kussen om in slaap valt. 

Herstelproces van de spieren

Het gebruik van een warmtekussen versnelt het herstelproces na een blessure en biedt verlichting aan (vermoeide) spieren en gewrichten. Door de warmte zetten de bloedvaten uit en stroomt het bloed beter door. Hierdoor worden de afvalstoffen uit het bloed en sneller afgevoerd en zullen de spieren sneller herstellen. Zo snel dat u dit de volgende dag al zult merken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »