085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Warmte kussens

Een warmtekussen is een hulpmiddel die u extra warmte en comfort geeft. PuntZorg biedt verschillende warmtekussens die u optimale comfort bieden. Met de warmtekussens van PuntZorg creëert u op een veilige manier extra warmte rond uw nek, rug of schouders. Ideaal bij een blessure, in de winter of gewoon voor kou kleumers.

 

PuntZorg biedt warmte kussens gevuld met tarwe dat warmte vasthoudt. Hierdoor zorgt u op een veilige manier voor extra warmte tegen uw lichaam. De tarwe zorgt voor een geleidelijke en aangename warmte afgifte. De warmte kussens zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zo hebben wij een vierkante warmtekussen van 35x35, een rechthoekige warmte kussen en speciale nek warmtekussens uitgevoerd in u-vorm. De warmte kussen is eenvoudig op te warmen en is voorzien van een afneembare hoes. Door de wasbare hoes kunt u de warmtekussen eenvoudig reinigen. Kies een warmtekussen op basis van uw specifieke wensen die aansluit op uw doeleinde, bijvoorbeeld een nek warmtekussen.

 

Bij PuntZorg kunt u eenvoudig, veilig en snel uw warmtekussen online kopen via onze webshop. Bij het online bestellen van uw warmtekussen wordt uw pakket altijd voorzien van een PuntZorg sticker, zodat u kunt zien dat uw pakket afkomstig is van PuntZorg. Wel zo veilig en vertrouwd. Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing.

Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

1 Product(en)

  • Warmtekussen 36x35 cm

    Kussen gevuld met tarwe dat zorgt voor een geleidelijke, aangename warmte-afgifte. Het kussen is voorzien van een afneembare, wasbare hoes. De afmetingen van het kussen bedragen 36 x35 cm
    MW091366806
    € 21,40

Stel een Aflopende Directie in

1 Product(en)

  • Actie producten
  • Meest verkocht