Kinderkussens

2
Omdat kinderen 's nachts veel verschillende houdingen aannemen, is het belangrijk dat ze op een goed, dooradembaar kussen slapen. Dit voorkomt nekklachten en zorgt ervoor dat ze niet kunnen stikken.
Lees meer
Sorteer op:

Kinderkussens bij PuntZorg

Kinderen willen vaak net zoals hun ouders op een kussen slapen. Vaak zijn deze kussens echter te hoog voor de nog fragiele kindernekjes. Daarom is het dus slim om een speciaal, minder hoog, kinderkussen aan te schaffen. Doordat deze kussens een stuk platter zijn, zijn ze veel comfortabeler voor kinderen. Naast minder hoog, zijn de kussens ook beter dooradembaar. Vooral bij kleine kinderen is dit noodzakelijk omdat anders de mogelijkheid bestaat dat ze stikken in hun slaap. 

Elsa kinderkussens

De kinderkussens van Elsa zijn uitermate geschikt om uw kleintje comfortabel op te laten slapen. De kussens van Elsa zijn anatomisch gevormd en bevatten drukverlagend mineraalschuim. Daarnaast zijn de kussens volledig wasbaar tot 60 graden. Door het juiste kussen te kiezen, hoeft u zich geen zorgen te maken om de nachtrust van uw kind. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »