085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Kussens

Heeft u, of een van uw ouders, extra ondersteuning nodig tijdens het zitten of slapen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Elsa kussens zijn ideaal bij o.a. zitklachten, rugklachten, nekpijn of hoofdpijn. PuntZorg biedt een ruim assortiment Elsa kussens die optimale ondersteuning en comfort geven. Ideaal voor o.a. invaliden, ouderen en senioren.

PuntZorg heeft verschillende soorten Elsa kussens. Zo kunt u in ons assortiment zitkussens, vlokkenkussens, halskussens en kinderkussens vinden. Elsa zitkussens bevatten steunschuim gecombineerd met druk verlagend Elsa mineraalschuim. Dit schuim voorkomt drukpunten bij het zitten. Voor in de rolstoel is er de speciale Elsa rolstoelkussen. Elsa vlokkenkussens zijn traditioneel gevormde hoofdkussens gevuld met Elsa mineraalvlokken. De Elsa vlokkenkussen is ideaal voor mensen die geen nekrol kunnen verdragen.

Heeft u nekklachten? Kies dan voor een Elsa halskussen. Er zijn verschillende Elsa nekkussens. Zo is er de anatomisch gevormde nekkussen, de halskussen voor rondom uw hals en de reiskussen. De anatomisch gevormde nekkussens bevatten traagschuim en zijn uitermate geschikt voor mensen die op de zij en rug slapen. Door het traagschuim wordt de druk verlaagd op de pijnlijke delen van de nek én wordt uw nek optimaal ondersteund. Door uw lichaamstemperatuur neemt de Elsa nekkussen namelijk de juiste vorm aan. De Elsa halskussen en de Elsa reiskussen zijn ideaal voor onderweg. De Elsa nekkussens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Voor kinderen is er de speciale Elsa kinderkussen. Kies een Elsa kussen op basis van uw specifieke klachten voor het beste zit- of ligcomfort.

Bij PuntZorg kunt u eenvoudig, veilig en snel een Elsa kussen online kopen via onze webshop. Bij het online bestellen van uw Elsa kussen wordt uw pakket altijd voorzien van een PuntZorg sticker, zodat u kunt zien dat uw pakket afkomstig is van PuntZorg. Wel zo veilig en vertrouwd. Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing.

Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

15 Product(en)

Stel een Aflopende Directie in

15 Product(en)

  • Actie producten
  • Meest verkocht