Bedhekken en Steunen

28
Bedhekken zorgen ervoor dat u veilig in en uit bed kunt stappen en komen dat u uit bed valt. Bij PuntZorg vindt u een groot assortiment aan bedhekken zodat u altijd de juiste kunt vinden.
Lees meer
Sorteer op:

Bedhekken en steunen voor ouderen

Valt u wel eens uit bed of bent u bang om uit bed te vallen? Dan bieden de bedhekken van PuntZorg een uitkomst: de bedhekken zorgen er namelijk voor dat u niet meer uit bed kunt vallen. Daarnaast bevordert een bedhek ook de mobiliteit bij ouderen: het helpt ze namelijk om in en uit bed te komen. Als laatste voorkomt een bedhek doorliggen. U kunt zich namelijk aan het bedhek op trekken om te gaan zitten of om te gaan verliggen in bed. Wanneer u dit niet doet en langdurig in dezelfde houding blijft liggen, kan namelijk decubitus, een doorligplek, ontstaan. 

Alternatieve hulpmiddelen

Naast bedhekken zijn er ook andere hulpmiddelen die kunnen helpen om uit bed te komen, zoals rugsteunen of een bedtouwladder. Ook vindt u bij PuntZorg dekenbogen en vloerstatieven.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »