Bedleestafels

12
Bent u bedlegerig of wilt u graag 's avonds nog lezen in bed? Dan is een bedtafel ideaal. Hier kunt u uw boek opleggen, maar ook eten of drinken opzetten. De bedleestafel is verkrijgbaar in verschillende modellen, waarvan de meeste verrijdbaar zijn.
Lees meer
Sorteer op:

Bedleestafels: alle kenmerken op een rijtje

De eerste keuze die u moet maken wanneer u een bedtafel uitkiest, is of u een gewone bedtafel wil of een bedtafel op wielen. Vervolgens kunt u kiezen of u een platte tafel wil of eentje met een kantelbaar blad. Een platte tafel is handig als u in bed wil eten of drinken, terwijl een kantelbare bedleestafel fijn is als u in bed wil lezen. 

Omdat een bedleestafel op wielen in hoogte verstelbaar is, biedt deze tafel meer mogelijkheden. Zo kunt u de tafel op meerdere plekken in huis gebruiken, omdat u door de verschillende hoogtes de bedleestafel voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Daarnaast kunt u de tafel gemakkelijk verplaatsen door de wieltjes.

Een aantal kantelbare bedleestafels heeft een extra plateau dat niet kantelbaar is. Een dergelijk plateau kan gebruikt worden om bijvoorbeeld drinken op te zetten. Daarnaast zijn de meeste bedleestafels voorzien van opstaande randjes zodat uw boek er niet zomaar van af kan glijden. 

Voordelen bedleestafels

Bedleestafels hebben een aantal voordelen. Zo kunt u hier uw eten en drinken opzetten als u bedlegerig bent. Daarnaast kunt u uw boek hierop leggen zodat u comfortabel kunt lezen. Een bedleestafel komt niet alleen van pas in bed, maar eigenlijk overal in huis. Zeker als u kiest voor een tafel met wieltjes, omdat deze in de hoogte verstelbaar is. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »