085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Bedhekken en Steunen

Stel een Aflopende Directie in

16 Product(en)

 • Dekenboog u-model opvouwbaar

  De dekenboog is een metalen frame die voorkomt dat het beddengoed op de benen en voeten rust. De dekenboog is inklapbaar en kan eenvoudig opgeborgen of meegenomen worden.
  MW613
  € 29,90
 • Rugsteun deluxe

  Handige inklapbare rugsteun. Verstelbaar in diverse standen om te rusten, lezen of televisie te kijken. Gemaakt van huidvriendelijke, lucht doorlatende stof.
  MW615
  € 52,76
 • Geleiders kunststof tbv bedgrepen

  Geleiders kunststof voor bedgrepen voor lattenbodem per set.
  MWEGLEITER
  € 8,75
 • Rugsteun Verstelbaar

  De bedsteun kan in ieder bed worden geplaatst. Door de rugsteun kan men rechtop in bed zitten. De rugsteun is in vijf verschillende hoogten instelbaar tot een hoek van 85 graden. Makkelijk te reinigen nylon bekeding. Gecoated frame (wit). De rugsteun kan helemaal plat worden ingeklapt, waardoor deze gemakkelijk kan worden opgeborgen, bijvoorbeeld onder het bed. Met een rugsteun kunt u comfortabel zitten in bed. Handig als u bedlegerig bent of uw baby borstvoeding geeft. Heeft u ’s nachts last van opkomend maagzuur? Ook dan is deze rugsteun ideaal. De rugsteun kunt u in ieder bed gebruiken. U zet de steun op uw matras, maar kunt hem er eventueel ook onder plaatsen. Dit hulpmiddel is verstelbaar in verschillende hoogtes. U kunt de rugsteun ook gebruiken in uw stoel. -verstelbaar van 27.5-54 cm -belastbaar tot 125 kg - breedte 54.5 cm diepte 59 cm
  MWAA3614
  € 49,95
 • Top Grip

  De kunststof Top-Grip is een handgreep met handvat. Wordt aan het bed bevestigd met behulp van 2 nylon banden met gespen aan de bedplank aan de lange zijde van een bed. De Top-Grip is geschikt voor mensen die moeite hebben omdraaien en transfers in en uit bed.
  PI39155
  € 94,95
 • Ruggensteun verstelbaar

  Deze poeder gecoate ruggensteun is verstelbaar in 6 schuine standen. Het frame is bekleed met een luchtdoorlatende nylon stof. Inclusief kussentje.
  PR30230
  € 68,95
 • Bedsteun Econorail

  Lichtgewicht bedsteun voor transfers in en uit bed. Eenvoudig uit elkaar te halen en op te bergen in de bijgeleverde draagtas. Handig mee te nemen op reis. Inclusief handige opberghoes. Past op alle bedtypes. Met een dubbele veiligheidsriem is het bedhek aan het bed te bevestigen.
  PR60226
  € 92,95
 • Bedsteun Mobility

  Bedhek met zwenkbare handgreep, om eenvoudig in en uit bed te komen. Zowel de poten van het bedhek, als de handgreep zijn in hoogte verstelbaar. Inclusief handige opberghoes met 4 vakken. Geschikt voor boxspring en bedden zonder bedplank.
  PR60227
  € 154,95
 • Verstelbaar bedhek

  Dit verstelbare bedhek is op 2 manieren te gebruiken, als handgreep om gemakkelijk in en uit bed te stappen en als bedhek ter voorkoming van valpartijen. Vanuit bed is het bedhek gemakkelijk uit te schuiven naar 86 en 107 cm. Het bedhek kan aan beide zijden van het bed bevestigd worden, en naar beneden geklapt worden. Met een dubbele veiligheidsriem is het bedhek aan het bed te bevestigen. Inclusief handige opberghoes, die over het bedhek te schuiven is.
  PR60231
  € 179,95
 • Bedsteun Advantage

  Lichtgewicht bedsteun voor transfers in en uit bed. Eenvoudig op te klappen. Handig mee te nemen op reis. Inclusief handige opberghoes. Past op alle bedtypes. Met een dubbele veiligheidsriem is het bedhek aan het bed te bevestigen.
  PR60233
  € 104,95
 • PT BEDCANE

  Met de PT Bedsteun kunt u eenvoudig tot een zittende positie komen en de ergonomische handgreep ondersteunt bij transfers in en uit bed. Inclusief organizer zodat handige spulletjes binnen handbereik zijn. Aan het bed frame te bevestigen met de bijgeleverde veiligheidsstrip. Geschikt voor boxspring en bedden zonder bedplank. Past op matrassen van 25 tot 43 cm. Eenvoudig te bevestigen zonder gereedschap. In hoogte verstelbaar van matrasbodem tot bovenkant handgreep: 48 tot 64 cm. Breedte handgreep: 16,5 cm. Breedte van de horizontale structuur onder het matras: 48 cm met rubberen anti-slip oppervlak. Materiaal: Stalen frame met duurzame poedercoating.
  PR60187
  € 129,95
 • Transferbeugel Easyrail

  Transferhulp die onder het matras te schuiven is. Speciaal voor bedden met een bedombouw waar de matras in valt. Eenvoudig in en uit elkaar te halen. Ook verkrijgbaar in een dubble uitvoering.
  PR60236
  € 168,95
 • Transferbeugel Easyrail dubbel

  Transferhulp met aan beide zijde een handgreep, die onder het matras door loopt. Speciaal voor bedden met een bedombouw waar het matras in valt. Eenvoudig te verstellen en te monteren. Ook verkrijgbaar in een enkele uitvoering.
  PR60236TH
  € 349,95
 • Transferbeugel Easyleaver

  Transferhulp die onder het matras te schuiven is en gefixeerd wordt met banden voor extra veiligheid. Eenvoudig in en uit elkaar te halen. Geschikt voor boxspring bedden.
  PR60237
  € 168,95
 • Home Bedsteun

  Deze beugel geeft steun aan diegene die moeite heeft met het in en uit bed gaan. Het frame is op twee plaatsen hoogte verstelbaar. De hoogte van de handgreep aan de bovenzijde is verstelbaar van 78,5 tot 95 cm. De hoogte van de het frame wat onder het matras geplaatst wordt is verstelbaar van 41,5 tot 53 cm. Geschikt voor een boxspring bed. De twee poten staan op de grond en zijn voorzien van rubberen doppen. Het product is eenvoudig in elkaar te zetten.
  PR60242
  € 64,95
 • Bedtouwladder

  Stevige bedtouwladder van duurzaam nylon met ergonomische handgrepen van anti-slip materiaal. Biedt een helpende hand om tot een zittende positie te komen in bed. Aan ieder bedframe te bevestigen zonder gereedschap.
  PR60229
  € 32,95

Stel een Aflopende Directie in

16 Product(en)

 • Actie producten
 • Meest verkocht