Verzenden / Retourneren

Pakketbezorging

Bij PuntZorg heb je altijd de keuze om het product aan huis te laten bezorgen. Ben je niet thuis? Dan wordt het pakketje op maandag t/m zaterdag (indien mogelijk) afgeleverd bij je buren. Of de bezorger komt de volgende dag nog eens langs (m.u.v. zondag). Onze pakketten zijn altijd voorzien van een PuntZorg-sticker, zodat u altijd kunt zien dat uw pakket van PuntZorg afkomstig is. Veilig en vertrouwd!

De kosten voor de verzending bedragen : € 4,95 per bestelling. 

De kosten voor de verzending naar België : € 15,95 per bestelling

Retourneren

Doen we niet moeilijk over. Toch niet tevreden over uw product? Of is het stuk? Dat is vervelend. Daar gaan we iets aan doen, beloofd. Van ons mag u tenslotte wat verwachten. Wat dat precies is zetten we graag voor u op een rijtje.

 • ‘Daarom‘ accepteren wij ook als een reden.
 • U heeft 14 dagen de tijd om te herroepen en na herroeping nog eens 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.
 • Volg het onderstaande stappenplan om een retour aan te vragen. U kunt ook het herroepingsformulier ( link naar formulier ) gebruiken, deze bijlage kunt u ook vinden in de algemene voorwaarden. 
 • Minimaal twee jaar garantie.
 • Bij retour: uw geld z.s.m. terug (Het volledige aankoopbedrag krijgt u zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van ons terug. Wij betalen terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee is betaald.)
 • Bij defect: uw product in 90% van de gevallen binnen 14 dagen gerepareerd terug.
 • Binnen 24 uur na aanmelding ontvangt u een verzendlabel.

 

Retourneren wel graag ongebruikt en in originele staat en verpakking. Dus bekijk het product gerust zoals u dat in de winkel ook zou doen.

Let op: vanuit hygiënisch oogpunt kunnen wij hygiënische producten zoals sanitaire hulpmiddelen niet terugnemen wanneer de verzegelde verpakking is verbroken.

U dient zorgvuldig om te gaan met het product. Mocht blijken dat het product door gebruik schade heeft geleden, dan behouden wij het recht om de schade in mindering te brengen van de aanschafkosten, of de kosten bij u in rekening te brengen. De kosten voor het retourneren zijn in dit geval voor u als verzender.

Let op: Retourneren van aankopen onder de 50,- Eur. zijn voor eigen rekening. 

Retourneren vanuit het buitenland dan zijn de kosten voor de koper.

 

Stappenplan retourzending:

 1. 1. Login met uw account
 2. 2. U ziet een overzicht met recente orders, klik op Bekijken
 3. 3. Klik nu onderaan de pagina op Artikelen retourneren
 4. 4. Selecteer een reden en voer eventueel een opmerking in
 5. 5. Klik op Verstuur om uw retourzending versturen


Heeft u geen account bij Puntzorg? Maak dan een account aan met het email adres waarmee u de order heeft geplaatst. Vervolgens kunt u bovenstaande stappen uitvoeren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »