085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Badkussens

Creëer extra comfort in bad met een badkussen. Badkussens zorgen voor extra ondersteuning, zodat u nek- of rugklachten voorkomt. PuntZorg biedt verschillende bad- en nekkussens die u optimale ondersteuning geven. Badkussens bieden de oplossing voor personen die het zitten in bad als pijnlijk ervaren. Met een nekkussen zorgt u ervoor dat uw hoofd precies in de goede houding ligt, waardoor u nekklachten voorkomt. Voor een optimaal genot in bad!

PuntZorg biedt verschillende nek- en badkussentjes. Zo hebben wij een opblaasbaar badkussen en een zacht badkussen voor personen die het zitten in bad als pijnlijk ervaren. Het zachte badkussen, bestaande uit zitting en rug, is ideaal voor personen met een verhoogd risico op decubitus. Deze badkussen is voorzien van een waterdichte anti-sliphoes en is eenvoudig te reinigen. Daarnaast bieden wij hoofdsteunen voor in bad voor ondersteuning van uw hoofd en nek. Zo hebben wij een opblaasbaar nekkussen met badstof bekleding en een zacht kussentje voor in bad. Alle badkussens zijn gemakkelijk te bevestigen door de zuignappen en zijn flexibel, zodat ze vrijwel in elk ligbad passen. Kies een badkussen op basis van uw specifieke wensen voor het beste comfort.

Bij PuntZorg kunt u eenvoudig, veilig en snel uw badkussentje online kopen via onze webshop. Bij het online bestellen van uw badkussentje wordt uw pakket altijd voorzien van een PuntZorg sticker, zodat u kunt zien dat uw pakket afkomstig is van PuntZorg. Wel zo veilig en vertrouwd. Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing.

Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

6 Product(en)

 • Badkussen

  Opblaasbaar badkussen voor personen die snel last hebben van pijn, door de druk tussen de rug en het bad. Dit PVC kussen is bedekt met een badstof voering en geeft verzachting tussen het bad en de huid. Vier zuignappen zorgen ervoor dat het kussen niet wegglijdt.
  PR45982
  € 9,95
 • Badkussen opblaasbaar met zuignap

  Opblaasbaar badkussen met badstof bekleding voor ondersteuning van het hoofd en de nek.
  MW091077460
  € 14,15
 • Comfortabel Badkussen

  Om heerlijk in bad te kunnen ontspannen is dit badkussen onmisbaar. Het badkussen is, door de twee zuignappen aan de achterkant, gemakkelijk te bevestigen aan de wand van het bad. Deze zuignappen zorgen ervoor dat het badkussen op zijn plek blijft wanneer je hoofd ertegenaan ligt.
  22230002
  € 39,95
 • Opblaasbaar badkussen

  Opblaasbaar badkussen met zuignappen. De badkussens kunnen een oplossing zijn voor personen die het zitten in bad als pijnlijk ervaren en/of een verhoogd risico op decubitus hebben.
  MW091077403
  € 9,00
 • Zacht badkussen

  Badkussen bestaat uit zitting en rug. Voorzien van waterdichte anti-sliphoes. Voorzien van zuignappen voor stevige bevestiging.
  MW091077411
  € 61,50
 • Zacht badkussen

  Zacht badkussen voor comfortabele zit. Voorzien van waterdichte anti-sliphoes. Voorzien van zuignappen voor stevige bevestiging. De badkussens kunnen een oplossing zijn voor personen die het zitten in bad als pijnlijk ervaren en/of een verhoogd risico op decubitus hebben.
  MW091536457
  € 36,10

Stel een Aflopende Directie in

6 Product(en)

 • Actie producten
 • Meest verkocht