085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Bad & Douche

PuntZorg is dé specialist in hulpmiddelen voor ouderen. Heeft u, of een van uw ouders, te maken met lichamelijke beperkingen die de dagelijkse handelingen bemoeilijken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. PuntZorg biedt een ruim assortiment aan bad en douche hulpmiddelen voor gehandicapten en ouderen, die zorgen voor extra ondersteuning en veiligheid in de badkamer. Zo kunnen invaliden en ouderen langer zelfstandig en comfortabel thuis wonen met een veilig en zelfverzekerd gevoel in huis.

PuntZorg biedt diverse bad en douche hulpmiddelen. Zo hebben wij een breed assortiment aan wandbeugels die u optimale ondersteuning geven bij het in- en uitstappen van de douche, bad of bij het zitten en opstaan van het toilet. De wandbeugels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, o.a. van kunststof en gepolijste RVS en kunt u eenvoudig en overal plaatsen. Daarnaast hebben wij medische hulpmiddelen voor in de douche wat extra ondersteuning biedt tijdens het douchen, zoals douchezitjes, douchekrukjes en douchestoelen. Met een douche- of badmat voorkomt u dat u uitglijdt. Op zoek naar bad hulpmiddelen? Met een bad- of nekkussen zorgt u voor extra comfort in bad.

Bij PuntZorg kunt u eenvoudig, veilig en snel bad en douche hulpmiddelen online kopen via onze webshop. Bij het online bestellen van uw bad en douche hulpmiddelen wordt uw pakket altijd voorzien van een PuntZorg sticker, zodat u kunt zien dat uw pakket afkomstig is van PuntZorg. Wel zo veilig en vertrouwd.

Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

Product 1 tot 27 van totaal 320

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Cosby badzitje

  Sterk en lichtgewicht badzitje met anti-slip zitting. Comfortabele vorm en gedeeltelijke uitsparing voor persoonlijke hygiëne. Extra stevige fixatie door 4 grote zuignappen.
  PR46408
  € 54,95
 • Badzitje – verstelbaar met rugleuning

  Veiligheid en comfort gaan samen met dit badzitje. Dit product is vervaardigd van hoogwaardig kunststof en geanodiseerd aluminium. De badzitjes zijn geschikt voor een vochtige omgeving en zijn eenvoudig te reinigen

  70110830
  € 59,95
 • Bad/douchezitje verstelbaar

  Het bad/douchezitje biedt ondersteuning en veiligheid bij het nemen van een bad of douche. Het badzitje heeft aluminium poten en een kunststof zitting.
  70110750
  € 59,95
 • Badplank Heavy Duty

  Badplank Heavy Duty. Zitting met gaatjes belastbaar tot 225kg. 65x 28 cm past in baden van 44-62 cm breed
  MW558
  € 89,95
 • Badplank Slatted

  Lichtgewicht plastic badplank van zeer goede kwaliteit. Sterk, comfortabele en met een goede waterafvoer. Makkelijk te bevestigen. Verkrijgbaar in drie verschillende lengtes.
  PR46041-conf
  € 52,95
 • Badkussen

  Opblaasbaar badkussen voor personen die snel last hebben van pijn, door de druk tussen de rug en het bad. Dit PVC kussen is bedekt met een badstof voering en geeft verzachting tussen het bad en de huid. Vier zuignappen zorgen ervoor dat het kussen niet wegglijdt.
  PR45982
  € 9,95
 • Badlift Deltis

  Biedt ultieme ontspanning De voorzichtig gestrekte stoel en Rugleuning geeft comfort en comfort Steun bij het verlagen en liggend. De gebruiker selecteert hun voorkeur Hoekhoek tussen 10 en 40 ° Waardoor optimale positionering mogelijk is
  MW091324078
  € 475,00
 • Bekleding Badlift Deltis

  Blauwe bekleding ten behoeve van de Badlift Deltis. Hiermee voorkomt u dat u snel weg glijdt.
  MW091324557
  € 63,55
 • Draai/transferhulp Badlift Deltis

  Met deze transferhulp voor de Badlift Deltis kunt u eenvoudiger draaien bij het in en uitstappen van het bad.
  MW091324540
  € 178,00
 • Able2 Badlift

  Met de Able2 opblaasbare badlift kunt u genieten van een aangenaam bad. Eenvoudiger kan het niet!
  PR46080
  € 1.295,00
 • Badlift Relaxon

  Comfortabel ontspannen in uw eigen bad! Deze badlift met verstelbare rugleuning is eenvoudig te installeren en mee te nemen door het 3 componenten systeem. Wordt d.m.v. zuignappen in het bad bevestigd en kan eenvoudig verwijderd worden dankzij de handgrepen aan beide zijden van de zitting. Het zit-oppervlak is hygiënisch, voorzien van antislip en eenvoudig schoon te maken. De waterdichte handbediening is eenvoudig in gebruik en blijft drijven op het water. Kleur wit. De Relaxon badlift voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidsnormen.
  PR47700-N
  € 599,95
 • CAMEL STA OP LIFT

  Een praktische oplossing voor een dagelijks probleem. Voor de patiënt kan het een onaangename en gênante ervaring zijn om verplaatst of opgetild te moeten worden. Bovendien leveren handmatige tiltechnieken risico s op voor de zorgverlener. De Camel is een tilkussen met een ingebouwde ruggensteun. Hiermee kunnen personen met een gewicht tot 320 kg volledig ondersteund worden opgetild. De persoon hoeft slechts minimaal te worden verplaatst en de zorgverlener wordt optimaal ontlast.
  PR46080-CAM
  € 3.695,95
 • Mobiele 2-vinger klemhouder

  De klemhouders bieden u ondersteuning bij vele situaties in het dagelijkse leven. Zet uw scheerapparaat, föhn of borstel eenvoudig in de gewenste positie en klaar. De klemhouder dient als een derde hand. Verkrijgbaar met of zonder zwenkarm. Ook verkrijgbaar als klemhouder met klem.
  PR45301
  € 91,95
 • Mobeli® Klemhouder

  De klemhouders bieden u ondersteuning bij vele situaties in het dagelijkse leven. Zet uw scheerapparaat, föhn of borstel eenvoudig in de gewenste positie en klaar. De klemhouder dient als een derde hand. Verkrijgbaar met of zonder zwenkarm. Ook verkrijgbaar als 2 vingerhouder.
  PR45302
  € 107,95
 • Mobiele Douche arm zonder gordijn

  Eenvoudig te plaatsen douchearm, ideaal bij persoonlijke verzorging. De zwenkarm is zeer verstelbaar en laat zich makkelijk in iedere positie plaatsen. De geïntegreerde remfunctie houdt de Mobeli-arm automatisch in de gewenste positie. De lange 3-delige elastische arm beweegt zodanig mee, waardoor de trekkracht ook bij het leunen erop van minimale invloed is op de trekkracht van de dragende wand. Ook verkrijgbaar inclusief douchegordijn.
  PR45303
  € 254,95
 • Duo wandelstokhouder

  Bij bepaalde dagelijkse handelingen bent u genoodzaakt uw wandelstok of kruk op de grond te leggen. De duo-stokkenhouder biedt hierbij uitkomst. Bevestig deze aan de muur of onder het tafelblad zonder gebruik te maken van gereedschap. Uw wandelstok is op deze manier altijd binnen handbereik.
  PR45305
  € 71,95
 • Telescoopspiegel 80mm

  De mobiele telescoopspiegel is snel en eenvoudig te plaatsen. U heeft de mogelijkheid om zittend in de spiegel te kijken. Hierdoor is dit tevens een handig hulpmiddel bij persoonlijke verzorging, zoals katheter- of stomazorg. Ook verkrijgbaar met clip +LED licht
  PR45306
  € 119,95
 • Mobiele Wandbeugel Uitschuifbaar

  Deze verstelbare mobiele wandbeugel is snel en eenvoudig te bevestigen en even makkelijk los te maken. Door de verstelbare handgreep is deze zeer veelzijdig en past altijd, horizontaal, verticaal of diagonaal. De beide zuignappen hebben een doorsnede van 120 mm en zijn eenvoudig op een gladde poriëndichte oppervlakte te bevestigen. Aandrukken, de kiephendel overhalen en klaar!
  PR45309
  € 174,95
 • QuattroPower steun

  De QuattroPower biedt een stevige ondersteuning precies waar u hem nodig heeft. Positioneer het QuattroPower systeem, haal de kiephendel over en klaar. Geschikt voor alle gladde, niet poreuze oppervlakken. Het QuattroPower ondersteuningsysteem met vier zuignappen is een speciale constructie en verminderd trek- en schuifkrachten. Het QuattroPower systeem heeft een Nenn belasting van 80 kg. Kan zelfs op holle betegelde wanden worden bevestigd. De QuattroPower is veelzijdig, kan op meerdere manieren gebruikt worden. Doordat het systeem geheel uit elkaar te halen is, is de quattroPower ook te geruiken als lange wandbeugel of 2 kleinere wandbeugels. Voor uitgebreide informatie zie PDF documentatie.
  PR45328
  € 387,95
 • QuattroPower steun met handgreep

  De QuattroPower biedt een stevige ondersteuning precies waar u hem nodig heeft. Positioneer het QuattroPower systeem, haal de kiephendel over en klaar. Geschikt voor alle gladde, niet poreuze oppervlakken. Het QuattroPower ondersteuningsysteem met vier zuignappen is een speciale constructie en verminderd trek- en schuifkrachten. Het QuattroPower systeem heeft een Nenn belasting van 80 kg. Kan zelfs op holle betegelde wanden worden bevestigd. De QuattroPower is veelzijdig, kan op meerdere manieren gebruikt worden. Doordat het systeem geheel uit elkaar te halen is, is de quattroPower ook te geruiken als lange wandbeugel of 2 kleinere wandbeugels. Voor uitgebreide informatie zie PDF documentatie.
  PR45329
  € 394,95
 • Badwandverkorter 2 zuignappen

  Praktisch en comfortabel. Met de traploos verstelbare badwandverkorter loopt u aanzienlijk minder risico weg te glijden in bad. U kunt de badwandverkorter ook gebruiken als tafeltje direct aan de badwand. Voorzien van 2 zuignappen aan de onderzijde. Geschikt voor een badwandbreedte van 51 cm.
  PR45330
  € 184,95
 • Badwandverkorter 3 zuignappen

  Praktisch en comfortabel. Met de traploos verstelbare badwandverkorter loopt u aanzienlijk minder risico weg te glijden in bad. U kunt de badwandverkorter ook gebruiken als tafeltje direct aan de badwand. Voorzien van 3 zuignappen, een aan de onderzijde en aan beide zijkanten. Geschikt voor een badwandbreedte van 51tot 70 cm.
  PR45332
  € 269,95
 • Stabiel Horizontaal stabiliteitsgreep

  Handige beugels die stabiele steun bieden aan uw arm. Eenvoudig en snel te bevestigen op alle gladde en niet-poreuze oppervlakken, zoals gelakt hout, kunststof en metaal. De Mobeli Stabiel Horizontaal stabiliseert op het horizontale vlak.
  PR45334
  € 66,95
 • Stabiel Vario stabiliteitsgreep

  Handige beugels die stabiele steun bieden aan uw arm. Eenvoudig en snel te bevestigen op alle gladde en niet-poreuze oppervlakken, zoals gelakt hout, kunststof en metaal. De Mobeli Stabiel Vario kan naar keuze verticaal, horizontaal of in een hoek van 45° worden geplaatst.
  PR45335
  € 91,95
 • Diagonale scharnierset voor handgreep

  Het toepassingsgebied van alle mobiele telescoopgrepen kunt u eenvoudig uitbreiden, wanneer de scharnieren tussen de zuignap en grijpstang wordt ingevoegd. Daardoor zijn de meest uiteenlopende hoeken bereikbaar en wordt er een maximum aan flexibiliteit bij het positioneren gerealiseerd. Bijvoorbeeld een handgreep aan de binnenkant van het bad. Diagonale scharnierset.
  PR45336
  € 123,95
 • RVS Diagonale verbindings-scharnierset voor de Quattro Plus

  Het toepassingsgebied van alle mobiele telescoopgrepen kunt u eenvoudig uitbreiden, wanneer de scharnieren tussen de zuignap en grijpstang wordt ingevoegd. Daardoor zijn de meest uiteenlopende hoeken bereikbaar en wordt er een maximum aan flexibiliteit bij het positioneren gerealiseerd. Bijvoorbeeld een handgreep aan de binnenkant van het bad.
  PR45337
  € 79,95
 • Hoeksverbindings- scharnierset voor handgreep

  Het toepassingsgebied van alle mobiele telescoopgrepen kunt u eenvoudig uitbreiden, wanneer de scharnieren tussen de zuignap en grijpstang wordt ingevoegd. Daardoor zijn de meest uiteenlopende hoeken bereikbaar en wordt er een maximum aan flexibiliteit bij het positioneren gerealiseerd. Door deze scharnierset kan de handgreep 90 º kantelen.
  PR45338
  € 69,95

Stel een Aflopende Directie in

Product 1 tot 27 van totaal 320

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Actie producten
 • Meest verkocht