085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Nieuw

Stel een Aflopende Directie in

14 Product(en)

 • Smart GPS watch personenalarming

  Nieuw Smart GPS watch personenalarming
  Het alarmhorloge is feitelijk een GSM telefoon met GPS en WiFi. Er kan van en naar het horloge gebeld worden. Daarna is het mogelijk om via een geïnstalleerde app op een andere GSM telefoon, de locatie van dit horloge op te vragen. Dit kan zeer nauwkeurig bepaald worden zowel binnen- als buitenshuis.
  ST566008
  € 149,50
 • LED HANDLOEP

  Ronde handloep met touch LED verlichting (3 st. super bright LED’s) Door aanraking wordt de automatisch verlichting aangezet. De handloep heeft een vergroting van 5- 7x. Lens diameter: 72 mm. Wordt geleverd met zwarte neopreen beschermhoes.
  ST405006
  € 49,50
 • MSF DAMES COMFORTSCHOEN MELINA

  Nieuw MSF DAMES COMFORTSCHOEN MELINA MSF DAMES COMFORTSCHOEN MELINA
  Om optimaal te kunnen genieten van bewegingsvrijheid, is het noodzakelijk comfortabele schoenen te dragen. De comfortschoenen Melina zullen je als gegoten zitten door het ademende stretchmateriaal.
  MS4929-config
  € 84,95
 • MSF DAMES COMFORTSCHOEN KARINA

  Nieuw MSF DAMES COMFORTSCHOEN KARINA
  Om optimaal te kunnen genieten van bewegingsvrijheid, is het noodzakelijk comfortabele schoenen te dragen. De comfortschoenen Karina zullen je als gegoten zitten door het ademende stretchmateriaal.
  MS4908-config
  € 79,95
 • MSF DAMES COMFORTSCHOEN DIANA

  Nieuw MSF DAMES COMFORTSCHOEN DIANA
  Om optimaal te kunnen genieten van bewegingsvrijheid, is het noodzakelijk comfortabele schoenen te dragen. De comfortschoenen DIANA zullen je als gegoten zitten door het ademende stretchmateriaal.
  MS8102-config
  € 99,95
 • MSF DAMES COMFORTSCHOEN OLIVIA

  Nieuw MSF DAMES COMFORTSCHOEN OLIVIA
  Om optimaal te kunnen genieten van bewegingsvrijheid, is het noodzakelijk comfortabele schoenen te dragen. De comfortschoenen Olivia zullen je als gegoten zitten door het ademende stretchmateriaal.
  MS8103-config
  € 99,95
 • MSF HEREN COMFORTSCHOEN ALEXANDER

  Nieuw MSF HEREN COMFORTSCHOEN ALEXANDER
  Om optimaal te kunnen genieten van bewegingsvrijheid, is het noodzakelijk comfortabele schoenen te dragen. De comfortschoenen Alexander zullen je als gegoten zitten door het ademende stretchmateriaal.
  MS8502-config
  € 99,95
 • RIJE CUP

  Nieuw RIJE CUP

  Speciaal voor mensen met ernstige slikproblemen (dysfagie en motorische stoornissen). Het gepatenteerde slokregulatie-systeem zorgt er voor dat de van te voren ingestelde hoeveelheid vloeistof automatisch vrijgegeven wordt in de beker. Als de portie uit de beker gedronken is en de beker wordt weer rechtop gezet, dan vult de beker zich binnen 2-3 seconden. Ook te gebruiken met een rietje.

  RIJE0-config
  € 49,95
 • Douchezitje – met rugleuning

  Nieuw Douchezitje – met rugleuning

  Veiligheid en comfort gaan samen met dit douchezitje. Dit product is vervaardigd van hoogwaardig kunststof en geanodiseerd aluminium. De douchezitjes zijn geschikt voor een vochtige omgeving en zijn eenvoudig te reinigen.

  70110820
  € 79,95
 • Webequ broodmes

  Nieuw Webequ broodmes Webequ broodmes

  De intelligent ontworpen grip biedt een uitstekende controle over dit ergonomische mes. Door deze grip hoef je minder kracht te zetten. Dit broodmes wordt daarom aanbevolen voor mensen met een verminderde arm- of schouder functie.

  22240004
  € 49,95
 • Webequ chefsmes

  Nieuw Webequ chefsmes

  De intelligent ontworpen grip biedt een uitstekende controle over dit ergonomische mes. Door deze grip hoef je minder kracht te zetten. Dit vleesmes wordt daarom aanbevolen voor mensen met een verminderde arm- of schouder functie.

  22240003
  € 49,95
 • Webequ groentmes

  Nieuw Webequ groentmes

  De intelligent ontworpen grip biedt een uitstekende controle over dit ergonomische mes. Door deze grip hoef je minder kracht te zetten. Dit groentemes wordt daarom aanbevolen voor mensen met een verminderde arm- of schouder functie.

  22240005
  € 43,95
 • Serveerwagen / rollator

  Nieuw Serveerwagen / rollator Serveerwagen / rollator

  De serveerwagen/ rollator is voorzien van twee kunststof dienbladen die eenvoudig op de serveerwagen kunnen worden geklikt en weer kunnen worden verwijderd om deze schoon te maken.

  MW109
  € 169,00
 • Badzitje - verstelbaar

  Nieuw Badzitje - verstelbaar Badzitje - verstelbaar
  Badzitje om veilig en comfortabel in bad te kunnen zitten.
  70110810
  € 49,95

Stel een Aflopende Directie in

14 Product(en)

 • Actie producten
 • Meest verkocht