Rolstoelen

26
Een rolstoel is een oplossing voor personen die niet of moeizaam kunnen lopen. Rolstoelen zijn er in alle soorten en maten, maar hoe kiest u nou de goede? Hier helpen wij u een handje bij.
Lees meer
Sorteer op:
Sale
  • Gratis verzenden in NL van €49,95
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzenden in NL van €49,95
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 14 dagen bedenktijd

Rolstoelen in alle soorten en maten

Een rolstoel schaft u niet zomaar aan. Er zijn namelijk verschillende soorten rolstoelen. Waar de één meer geschikt is voor gebruik binnenshuis, is de ander juist weer meer geschikt voor gebruik buitenshuis. Het kiezen van de juiste rolstoel is dan ook zeer belangrijk en daarom helpen wij u hier een handje bij.

Het kiezen van de juiste rolstoel

Wat voor soort rolstoel het beste voor u is, hangt vooral af van de mate waarin u de rolstoel gebruikt. Sommige mensen hebben tijdelijk een rolstoel nodig en anderen permanent door ouderdom of ziekte.

Bij Puntzorg kunt u kiezen uit lichtgewicht rolstoelen, duwrolstoelen of zelfbewegers. Wanneer u zichzelf voort kunt bewegen, is een zelfbeweger zeer geschikt. Indien u dat niet meer kunt, wordt een duwwagen aangeraden. Daarnaast is het handig om te bekijken of de rolstoel ingeklapt kan worden. Dit is vooral handig wanneer u vaak weg gaat met uw rolstoel. De rolstoel neemt op deze manier natuurlijk een stuk minder ruimte in beslag.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een rolstoel?

Het is belangrijk dat u op een aantal dingen let:

- Hoe vaak ga ik de rolstoel gebruiken?

- Kan ik mezelf voortbewegen in de rolstoel of moet ik geduwd worden?

- Wat zijn de afmetingen van de rolstoel?

- Is de rolstoel opvouwbaar?

- Moet de rolstoel vaak getild worden?

Nadat u een keuze gemaakt heeft, bestelt u snel en eenvoudig de rolstoel die u wil bij Puntzorg. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »