085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Delta rollatoren

Stel een Aflopende Directie in

3 Product(en)

 • Rollator delta hoogte verstelbaar chroom

  De Delta Rollator Chroom is compact en u kunt daardoor makkelijk manoeuvreren . De Delta rollator is vooral geschikt voor binnen in huis. De anatomisch gevormde handgrepen voelen prettig aan en zijn in hoogte verstelbaar. Deze driewiel rollator is standaard voorzien van een tasje. Door de handremmen omlaag te drukken, wordt de Delta Rollator op de handrem gezet. Hij is makkelijk op te vouwen en daardoor eenvoudig op te bergen.
  MW240S
  € 99,95
 • Rollator delta hoogte verstelbaar blauw

  De Delta Rollator Blauw is compact en u kunt daardoor makkelijk manoeuvreren . De Delta rollator is vooral geschikt voor binnen in huis. De anatomisch gevormde handgrepen voelen prettig aan en zijn in hoogte verstelbaar. Deze driewiel rollator is standaard voorzien van een tasje. Door de handremmen omlaag te drukken, wordt de Delta Rollator op de handrem gezet. Hij is makkelijk op te vouwen en daardoor eenvoudig op te bergen.
  MW240SB
  € 98,95
 • Rollator delta hoogte verstelbaar rood

  De Delta Rollator Rood is compact en u kunt daardoor makkelijk manoeuvreren . De Delta rollator is vooral geschikt voor binnen in huis. De anatomisch gevormde handgrepen voelen prettig aan en zijn in hoogte verstelbaar. Deze driewiel rollator is standaard voorzien van een tasje. Door de handremmen omlaag te drukken, wordt de Delta Rollator op de handrem gezet. Hij is makkelijk op te vouwen en daardoor eenvoudig op te bergen.
  MW240SR
  € 99,95

Stel een Aflopende Directie in

3 Product(en)

 • Actie producten
 • Meest verkocht