085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Overig

Stel een Aflopende Directie in

19 Product(en)

 • Doro Autolader t.b.v. type 506,510,520,605,610,615,780

  0
  ST550016
  € 25,40
 • Mapje invalidenkaart

  Een handig mapje om uw blauwe Europese invalidenkaart en parkeerschijf netjes in te bewaren. Draai naar de juiste aankomsttijd op de parkeerschijf zonder de schijf uit het mapje te halen. Het mapje is gemaakt van echt leer. Kleur zwart
  PR35207-B
  € 49,95
 • Handy Bar

  HandyBar is een eenvoudige en handige, maar sterke hulp voor degenen die met mobiliteit vechten om te helpen bij het bereiken van een staande positie als ze uit een voertuig moeten opstaan.

  PR40013
  € 34,95
 • Handybar® met draaischijf combi

  De handybar® samen met de flexibele draaischijf in een verpakking.
  PR40014
  € 59,95
 • Seat Belt Reacher

  Een handig hulpmiddel om uw gordel te pakken en vast te zetten. Ideaal voor mensen met artritis, schouderklachten en beperkte mobiliteit. Eenvoudig te bevestigen.
  PR40015
  € 8,95
 • Handgreep voor auto

  Deze handgreep biedt extra ondersteuning bij het in en uitstappen van de auto. Eenvoudig het raam laten zakken en de nylon riem rond het portier bevestigen. Positioneer de verstelbare handgreep op de juiste plaats en hoogte. Met anti-slip rubberen handvat.
  PR40016
  € 18,95
 • Panoramische autospiegel

  Met deze panoramische autospiegel valt de dode hoek weg en heeft u een uitgebreid overzicht van alle rijstroken. Deze gecurvde spiegel is schittervrij en zorgt voor veiligheid en vertrouwen tijdens het autorijden. Eenvoudig te installeren op de bestaande achteruitkijkspiegel.
  PR40017
  € 16,95
 • Harley autostoelsteun

  Een anatomisch gevormd kussen voor optimale rugondersteuning. Zeer geschikt voor de autostoel. Gemaakt van polyurethaan schuim. Inclusief elastische bevestigingsband.
  SP24018
  € 31,95
 • Harley autostoelsteun

  Een anatomisch gevormd kussen voor optimale rugondersteuning. Zeer geschikt voor de autostoel. Gemaakt van visco-elastisch foam en vor een juiste drukverdeling.
  SP24081
  € 39,95
 • Boodschappennetje Zwart

  Een groot boodschappennet dat met clips aan de boven- en onderzijde van een looprek en/of rolstoel te bevestigen is. Ideaal om boodschappen en persoonlijke spullen mee te nemen.
  ALS226
  € 21,95
 • Clear Vision

  Verbeter uw zicht met Clear Vision! De Clear Vision verzacht fel zonlicht, de felle verlichting van tegenliggers en andere lichtbronnen tijdens het autorijden. Verscherpt tevens het zicht bij donker en regenachtig weer. " Vermindert vermoeidheid van de ogen " Voorzien van twee panelen die 180 graden aanpasbaar zijn " Gevaarlijke UV stralingen worden tot 99,9% gefilterd door de speciale solarpanelen " Eenvoudig met een clip aan de zonneklep te bevestigen " Gemaakt van stevig en duurzaam materiaal Gebruik: Het zwarte paneel gebruikt u uitsluitend overdag. Het oranje paneel kunt u zowel overdag, bij schemering als 's nachts gebruiken. Raak het scherm niet aan met olie of vette vingers. Hiermee voorkomt u vertroebeling van het zicht. Eenvoudig te bevestigen door voorzichtig de clip over de zonneklep van uw auto te schuiven. Maak de Clear Vision uitsluitend schoon met een brillen- of stofdoekje.
  OP1000
  € 16,95
 • Transferplank

  De transferplank kan men gebruiken tijdens het verplaatsen van een persoon vanuit een rolstoel naar bijvoorbeeld een bed, autostoel of bad.
  80510150
  € 59,95
 • Transferplank Hout

  Houten transferplank vervaardigd van hoogwaardig berkenmultiplex. Om een transfers te vergemakkelijken is de plank aan beide zijden licht afgeschuind. Verkrijgbaar in 2 lengtes. Het korte model is geschikt voor gebruik in kleine ruimtes. Voorzien van een handvat.
  PR40004
  € 143,95
 • Transferplank Hout

  Houten transferplank vervaardigd van hoogwaardig berkenmultiplex. Om een transfers te vergemakkelijken is de plank aan beide zijden licht afgeschuind. Verkrijgbaar in 2 lengtes. Het korte model is geschikt voor gebruik in kleine ruimtes. Voorzien van een handvat.
  PR40005
  € 167,95
 • Transferplank Q2

  Deze universele transferplank heeft een unieke kromming. Met deze plank kunt u bijna alle transfers maken. Ideaal voor transfers met of zonder hulp. Aan de onderkant voorzien van antislip. Lichtgewicht en eenvoudig te vervoeren door de 2 handvatten.
  PR40020
  € 269,95
 • Transferplank Quintal ET

  Deze sterke transferplank is ontwikkeld voor transfers van bijvoorbeeld rolstoel naar bed. Heeft een handvat om positioneren en vervoer makkelijker te maken. Inclusief anti-slip aan de achterzijde. Niet geschikt om mensen mee op te tillen.
  PR40021
  € 229,95
 • Transferplank Banana

  Deze transferplank in boemerang-vorm maakt het mogelijk om met of zonder hulp zittende transfers te maken. Heeft een handvat om positioneren en vervoer makkelijker te maken. Inclusief anti-slip aan de achterzijde. Niet geschikt om mensen mee op te tillen.
  PR40022
  € 304,95
 • Transferplank Beasytrans

  Dit glijbord is ideaal voor transfers, om in en uit de auto te komen. Dit model is zeer geschikt voor het herpositioneren van mensen in bed en door zijn zitje die 360 graden kan draaien is het liften van de patiënt niet meer nodig.
  MWA71160
  € 550,00
 • Infuusstandaard met wielen

  Een infuuszak kan op verschillende manieren gebruikt worden. Voor personen die kunnen lopen en de medicatie bij zich moeten dragen is een infuusstandaard op wielen een geschikte oplossing. Tijdens het lopen kan de standaard meegenomen worden.
  MW17
  € 164,50

Stel een Aflopende Directie in

19 Product(en)

 • Actie producten
 • Meest verkocht