085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Driepoten en vierpoten

Driepoten en vierpoten zijn een hulpmiddel die u ondersteunen bij het lopen. Heeft u, of een van uw ouders, te maken met lichamelijke beperkingen die de dagelijkse handelingen bemoeilijken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. PuntZorg biedt een ruim assortiment aan drie- en vierpoten die u optimale ondersteuning bieden en zorgen voor mobiliteit, voor een veilig en zelfverzekerd gevoel. Ideaal voor o.a. invaliden, ouderen en senioren.

 

PuntZorg biedt verschillende driepoten en vierpoten die uw stabiliteit vergroten. Zo hebben wij zowel een brede driepoot en vierpoot als een smalle driepoot en vierpoot. De brede drie- en vierpoot kruk heeft een brede basis aan de onderkant en de smalle vier- en driepoot kruk heeft een smalle basis. De driepoot en vierpoot wandelstok is voorzien van pootjes met rubbervoet die zorgen voor een uitstekende stabiliteit. Alle drie- en vierpoten zijn in hoogte verstelbaar en zowel links als recht te gebruiken. Kies een driepoot wandelstok of vierpoot op basis van uw specifieke wensen voor het beste loopcomfort.

 

Bij PuntZorg kunt u eenvoudig, veilig en snel uw driepoot of vierpoot online kopen via onze webshop. Bij het online bestellen van uw driepoot of vierpoot wordt uw pakket altijd voorzien van een PuntZorg sticker, zodat u kunt zien dat uw pakket afkomstig is van PuntZorg. Wel zo veilig en vertrouwd. Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing.

Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

7 Product(en)

 • Vierpoot breed in hoogte verstelbaar

  Dankzij de vier pootjes met rubbervoet geeft deze wandelstok u een uitstekende stabiliteit. Deze wandelstok heeft een brede basis.
  MW474
  € 27,95
 • Driepoot breed in hoogte verstelbaar

  Dankzij de drie pootjes met rubbervoet geeft deze wandelstok u een uitstekende stabiliteit. Deze wandelstok heeft een brede basis.
  MW474A
  € 27,95
 • Vierpoot smal in hoogte verstelbaar

  Dankzij de vier pootjes met rubbervoet geeft deze wandelstok u een uitstekende stabiliteit. Deze wandelstok heeft een smalle basis.
  MW420
  € 22,00
 • Hugo vierpoot wandelstok verstelbaar klein

  Voor mensen die extra hulp nodig hebben met hun evenwicht, biedt de Hugo® Vierpoot wandelstok ultra-stabiliserende ondersteuning. De poten vormen aan de onderkant een K. De stok kan eenvoudig worden omgedraaid voor links- of rechtshandig gebruik. Voorzien van een ergonomisch Soft-top handvat met The Bump "!. - de zacht gepolsterde bovenkant past zich aan uw hand aan en vangt schokken op - past dankzij het ergonomisch ontwerp comfortabel in uw hand - uniek gepatenteerde ergonomische verdikking in het handvat - polsbandje met reflecterend gedeelte voor extra veiligheid in het donker
  AM731852
  € 32,95
 • Hugo vierpoot wandelstok verstelbaar groot

  Voor mensen die extra hulp nodig hebben met hun evenwicht, biedt de Hugo® Vierpoot wandelstok ultra-stabiliserende ondersteuning. De poten vormen aan de onderkant een K. De stok kan eenvoudig worden omgedraaid voor links- of rechtshandig gebruik.
  AM731840
  € 34,95
 • Hugo vierpoot wandelstok verstelbaar groot

  Voor mensen die extra hulp nodig hebben met hun evenwicht, biedt de Hugo® Vierpoot wandelstok ultra-stabiliserende ondersteuning. De poten vormen aan de onderkant een K. De stok kan eenvoudig worden omgedraaid voor links- of rechtshandig gebruik.
  AM731842
  € 34,95
 • Driepoot smal in hoogte verstelbaar

  Dankzij de drie pootjes met rubbervoet geeft deze wandelstok u een uitstekende stabiliteit. Deze wandelstok heeft een smalle basis.
  MW420A
  € 22,00

Stel een Aflopende Directie in

7 Product(en)

 • Actie producten
 • Meest verkocht