Loophulpmiddelen

Slecht ter been? Dan bieden loophulpmiddelen uitkomst. Bij PuntZorg vindt u een uitgebreid assortiment met loophulpmiddelen, zoals driepoten en looprekken.
Lees meer

Verschillende loophulpmiddelen 

Bij Puntzorg vindt u alles wat u nodig heeft om u veilig te kunnen verplaatsen. Naast rollators, rolstoelen en scootmobiels vindt u ook een ruim assortiment aan drie- en vierpoten en looprekken. Een kruk of looprek kan een handig hulpmiddel zijn om weer mobiel te worden na een ongeval of ziekte. Met een loophulpmiddel bent u in staat om veilig uw eerste stappen te zetten. U hoeft alleen maar het loopmiddel te kiezen dat bij u past. 

Driepoten en vierpoten

Een driepoot of vierpoot lijkt op een wandelstok, maar heeft aan de onderkant drie of vier poten in plaats van één. Een drie- of vierpoot biedt daarom meer ondersteuning dan een gewone wandelstok. Hierdoor wordt lopen en opstaan veiliger. Daarnaast blijft een drie- of vierpoot zelf staan. 

Looprekken

Ook een looprek biedt ondersteuning tijdens het lopen. Daarnaast zorgt een looprek voor meer evenwicht tijdens het lopen. Een looprek is vooral geschikt wanneer iemand verminderde kracht in de benen heeft of problemen met het bewaren van het evenwicht. Tijdens het lopen kan namelijk om het rek gesteund worden. Een looprek wordt meestal binnenshuis gebruikt. 

Veiliger lopen met de loophulpmiddelen van Puntzorg

Met een loophulpmiddel loopt u veiliger en het geeft u ondersteuning en zekerheid. Naast loophulpmiddelen zoals driepoten, vierpoten en looprekken, vindt u bij Puntzorg ook accessoires om het lopen te vergemakkelijken. Denk hierbij aan krukdoppen en -accessoires en voetenheffers.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »