085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Krukken

Krukken zijn een hulpmiddel die u ondersteunen bij het lopen. PuntZorg biedt een ruim assortiment aan loopkrukken die u optimale ondersteuning bieden en zorgen voor mobiliteit, voor een veilig en zelfverzekerd gevoel. Ideaal als u geblesseerd bent, net aan uw been bent geopereerd of tijdens uw revalidatie.

 

PuntZorg biedt diverse modellen elleboogkrukken. Zo hebben wij elleboogkrukken in ons assortiment die verstelbaar zijn voor verschillende hoogtes en krukken met verschillende handgrepen, bijvoorbeeld een anatomisch handvat. Ook kunt u kiezen voor een gesloten manchet, zodat de kruk aan uw arm blijft hangen. Tevens kunt u kiezen voor dubbel verstelbare loopkrukken of krukken met onderarmschalen. Daarnaast heeft PuntZorg speciaal voor kinderen kinderkrukken in het assortiment. Alle loopkrukken zorgen voor meer stabiliteit en ontlasten de druk op de benen. U kunt bij ons enkele en dubbele krukken kopen. Kies loopkrukken op basis van uw specifieke wensen en die past bij uw lengte voor het beste loopcomfort.

 

Bij PuntZorg kunt u eenvoudig, veilig en snel loopkrukken online kopen via onze webshop. Bij het online bestellen van uw krukken wordt uw pakket altijd voorzien van een PuntZorg sticker, zodat u kunt zien dat uw pakket afkomstig is van PuntZorg. Wel zo veilig en vertrouwd. Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing.

Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

15 Product(en)

 • Kruk elleboog niet verstelbaar heavy duty

  belastbaar tot 190 kg handvat tot manchet 23.5 cm, handvat tot grond 103 cm. Moet op maat gezaagd worden niet verstelbaar
  MW119
  € 50,00
 • Kruk elleboog enkel verstelbaar gesloten manchet

  -Handvat: anatomische gevormd. -Manchet: gesloten. -Verstelbaar handvat tot manchet: 23,5 cm. -Verstelbaar handvat tot grond: 69-94 cm. -Maximaal gebruikersgewicht 160 kg. -Krukdopdoorsnede: 22 mm per paar
  MW121
  € 24,43
 • Elleboogkrukken anatomisch handvat gesloten manchet enkel verstelbaar

  De Elleboogkrukken zijn voorzien van een anatomische greep die zorgt voor een betere drukverdeling. De loopkruk is enkelverstelbaar. De elleboogkrukken zijn voorzien van een gesloten manchet. Worden per paar geleverd. Lengte handvat tot manchet 23.5 cm, handvat tot grond verstelbaar 69-94 cm. anatomisch handvat nieuw model belastbaar tot 160 kg Krukdop doorsnede 22 mm per paar
  MW124
  € 24,95
 • Kruk elleboog enkel verstelbaar extra lang gesloten manchet

  -Handvat: standaard. -Manchet: gesloten. - handvat tot manchet: 23 cm. -Verstelbaar handvat tot grond: 83-110 cm. -Maximaal gebruikersgewicht 160 kg. -Krukdopdoorsnede: 22 mm.
  MW121T
  € 29,95
 • Kruk elleboog gesloten manchet comfy handgreep

  -Handvat: comfy handgreep -Manchet: gesloten. -Verstelbaar handvat tot manchet: 20-27,5 cm. -Verstelbaar handvat tot grond: 66-94 cm. -Maximaal gebruikersgewicht 160 kg. -Krukdopdoorsnede: 22 mm.
  MW125
  € 36,56
 • Kruk elleboog gesloten manchet comfy handgreep

  Dubbel verstelbaar. Handvat: comfy handgreep -Manchet: gesloten. -Verstelbaar handvat tot manchet: 20-27,5 cm. -Verstelbaar handvat tot grond: 83-110 cm. -Maximaal gebruikersgewicht 160 kg. -Krukdopdoorsnede: 22 mm 1 stuk
  MW125A
  € 37,64
 • Elleboogkrukken blauw

  De elleboogkrukken zijn gemaakt van aluminium. De elleboogkrukken zijn in lengte verstelbaar, waardoor men voor de handgrepen de gewenste lengte (van 84 cm tot 105 cm) kan bepalen. Daarnaast zijn de armmanchetten verstelbaar, zodat deze kunnen worden aangepast aan de lengte van de onderarm. De anatomische handgrepen liggen comfortabel in de hand en geven extra ondersteuning. • Lengte verstelbaar 84 - 105 cm • Gewicht 860 gr per stuk • Max. gebruikersgewicht 115 kg
  70510250
  € 58,50
 • Elleboogkrukken zwart

  De elleboogkrukken zijn gemaakt van aluminium. De elleboogkrukken zijn in lengte verstelbaar, waardoor men voor de handgrepen de gewenste lengte (van 84 cm tot 105 cm) kan bepalen. Daarnaast zijn de armmanchetten verstelbaar, zodat deze kunnen worden aangepast aan de lengte van de onderarm. De anatomische handgrepen liggen comfortabel in de hand en geven extra ondersteuning. Lengte verstelbaar 84 - 105 cm • Gewicht 860 gr per stuk • Max. gebruikersgewicht 115 kg
  70510260
  € 58,50
 • ellenboogkruk anatomisch handvat gesloten manchet dubbel verstelbaar

  De Elleboogkrukken zijn voorzien van een anatomische greep die zorgt voor een betere drukverdeling. De loopkruk en de polssteun zijn afzonderlijk in hoogte te verstellen. De elleboogkrukken zijn voorzien van een gesloten manchet.
  MW124A
  € 29,95
 • Elleboogkrukken anatomisch handvat gesloten manchet dubbel verstelbaar

  Nieuw Elleboogkrukken anatomisch handvat gesloten manchet dubbel verstelbaar
  De Elleboogkrukken zijn voorzien van een anatomische greep die zorgt voor een betere drukverdeling. De loopkruk en de polssteun zijn afzonderlijk in hoogte te verstellen. De elleboogkrukken zijn voorzien van een gesloten manchet. Worden per paar geleverd.
  MW124AT
  € 29,95
 • Kruk elleboog dubbel verstelbaar gesloten manchet

  De Elleboogkrukken zijn voorzien van een standaard greep. De loopkruk en de polssteun zijn afzonderlijk in hoogte te verstellen. De Elleboogkrukken zijn voorzien van een gesloten manchet. Worden per paar geleverd.
  MW121A
  € 29,95
 • Kruk elleboog dubbel verstelbaar gesloten manchet

  De Elleboogkrukken zijn voorzien van een standaard greep. De loopkruk en de polssteun zijn afzonderlijk in hoogte te verstellen. De Elleboogkrukken zijn voorzien van een gesloten manchet. Worden per paar geleverd.
  MW121AT
  € 29,95
 • Kruk elleboog kinder dubbel verstelbaar gesloten manchet

  De Elleboogkrukken voor kinderen zijn voorzien van een standaard greep. De loopkruk en de polssteun zijn afzonderlijk in hoogte te verstellen. De Elleboogkrukken zijn voorzien van een gesloten manchet. Worden per paar geleverd.
  MW121JDA
  € 28,45
 • Stalen kruk elleboog niet verstelbaar heavy duty

  De stalen heavy duty elleboogkrukken zijn voorzien van een standaardgreep en zijn niet verstelbaar . Kruk moet op maat gemaakt worden.
  MW119E
  € 53,00
 • Krukken met onderarmschalen

  Deze krukken zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die de polsen niet kunnen belasten. Deze krukken worden per paar geleverd.
  MW132
  € 79,00

Stel een Aflopende Directie in

15 Product(en)

 • Actie producten
 • Meest verkocht