Transferhulpmiddelen

8
Met een transferhulp kunt u makkelijker opstaan vanuit een bed, bad of stoel. Daarnaast kunt u zich hier ook makkelijker mee verplaatsen.
Lees meer
Sorteer op:

Transferhulpmiddelen bij Puntzorg

Met een transferhulpmiddel wordt het verplaatsen van A naar B eenvoudiger. Daarnaast ondersteunt een transferhulpmiddel niet alleen de zorgvrager, het verlicht ook de zorgverlener en voorkomt dat deze fysiek zware handelingen, zoals het tillen of verplaatsen van de zorgvrager, moet verrichten. Een transferhulpmiddel neemt dit (deels) van de zorgverlener over. 

Draaien, opstaan en verplaatsen

Een transferhulpmiddel ondersteunt bij het draaien, opstaan en verplaatsen en maakt dit veiliger én eenvoudiger. Een transferhulpmiddel voorkomt daarnaast valpartijen en vermindert de belasting op de hulpverlener. 

Bij Puntzorg vindt u zowel transferhulpen om in en uit het bed of bad te komen, en transferhulpen om uzelf te verplaatsen. Wel is het van belang dat de gebruiker nog eigen benen kan staan. Een transferhulpmiddel stimuleert namelijk de gebruiker om op eigen kracht op te staan.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »