Draaischijven

6
Met een draaischijf wordt het eenvoudiger om van de ene in de andere positie te komen. Door de anti slip laag is de draaischijf veilig in gebruik en wordt het verplaatsen eenvoudiger.
Lees meer
Sorteer op:

Draaischijven bij Puntzorg

Met een draaischijf kunt u iemand makkelijker van de ene naar de andere positie brengen, bijvoorbeeld van liggen naar zitten of van zitten naar staan. Hierbij wordt de verzorger weinig belast. De persoon die wordt verplaatst, ondervindt ook minder belasting en pijn. 

De draaischijf bestaat uit twee schijven die ten opzichte van elkaar draaien. De persoon wordt ondersteund bij het draaien in de gewenste richting, bijvoorbeeld bij het verplaatsen van bed naar rolstoel of bij het in- en uitstappen in de auto. De draaischijven zijn veilig in gebruik doordat ze bovenop en onderop een antislip laag hebben.

LET OP!

Wanneer u gebruik wil maken van een draaischijf is het van belang dat u zelfstandig kunt blijven staan en uw evenwicht kunt bewaren. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »