085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Handige Hulpmiddelen

PuntZorg is dé specialist in handige hulpmiddelen. Heeft u lichamelijke beperkingen waardoor u dagelijkse handelingen moeizaam kunt uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. PuntZorg heeft een ruim assortiment aan handige hulpmiddelen die de dagelijkse handelingen vergemakkelijken. Op deze manier kunt u handelingen zelfstandig uitvoeren zonder hier hulp van anderen bij nodig te hebben.

Kunt u moeilijk bukken? Dan biedt een grijper uitkomst. Met een helpinghand kunt u eenvoudig iets van de grond pakken zonder hiervoor te hoeven bukken. Wij hebben grijpers in ons assortiment met ergonomische handvaten voor een comfortabele greep. Onze grijpers zijn op de top voorzien van een magneetje, waarmee u kleine metalen voorwerpen eenvoudig kunt oppakken. Houdt u van een opgeruimd huis, maar wordt u beperkt door uw lichaam? Met de stoffer en blik op steel kunt u gemakkelijk de vloer vegen zónder hiervoor te hoeven bukken. De stoffer en blik op steel heeft een makkelijke handgreep, zodat u het eenvoudig vast kunt houden.

Indien u moeite heeft met het openen van uw deur biedt een sleuteldraaihulp uitkomst. Wij hebben diverse sleuteldraaihulpen in ons assortiment waarmee u eenvoudig deuren opent. Een sleuteldraaihulp heeft een gebogen handvat waarmee u meer grip heeft tijdens het omdraaien van de sleutel in het slot. Wij hebben sleuteldraaihulpen voor 1, 2 of 3 sleutels. Na gebruik van de sleutel kan deze terug in het handvat opgeborgen worden.

Bij PuntZorg kunt u eenvoudig, veilig en snel handige hulpmiddelen als een grijper online kopen via onze webshop. Bij het online bestellen van uw handige hulpmiddelen wordt uw pakket altijd voorzien van een PuntZorg sticker, zodat u kunt zien dat uw pakket afkomstig is van PuntZorg. Wel zo veilig en vertrouwd.

Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

Product 1 tot 27 van totaal 87

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Helpinghand lengte 66cm

  ergonomische handvat, lichtgewicht
  MW710
  € 12,36
 • Helpinghand Sammons lengte 66 cm

  ergonomische handvat
  MW091007327
  € 13,17
 • Helpinghand Sammons lengte 81 cm

  ergonomische handvat
  MW091007301
  € 13,13
 • Wasknijper groot model

  Speciaal ontwikkelde grote wasknijper waardoor de knijpfunctie niet meer nodig is. Zeer geschikt voor mensen met reumatische aandoeningen. Inhoud: 20 stuks Lengte wasknijper 9 cm.
  AL520050
  € 19,95
 • Wringer met emmer

  Een uniek hulpmiddel voor het uitwringen van werkdoekjes. Door het wringen van de werkdoekjes met behulp van de wringer verkrijgt u een werkdoek die precies de juiste klamvochtigheid heeft. Niet alleen zullen lichamelijke klachten verminderen, ook zal het bijdragen tot het verkrijgen van een optimaal resultaat. Inclusief emmer ( 5 liter )
  AL520517
  € 154,95
 • Spoelborstel op zuignap

  Ideaal voor het schoonmaken van o.a. glazen en bekers. De spoelborstel heeft drie identieke borstels naast elkaar op een plastic voet voorzien van zuignapjes.
  ALH0521
  € 24,50
 • Fixeerplank

  Met behulp van een schuifklem houdt u het voedsel vast om met 1 hand te snijden. Ontworpen voor éénhandig gebruik. Met de 2 cm hoge roestvrij stalen pinnen en een klem zet u producten vast. Vier zuignappen houden de snijplank op zijn plaats. Eenvoudig te reinigen. Afmeting: 30 x 28 cm.
  ALM80501004
  € 89,95
 • Kaasschaaf gehoekt klein

  Kaasschaaf met gehoekt handvat en golvend blad, waardoor de kaas minder aan de kaasschaaf blijft plakken.
  ALM80502001
  € 22,95
 • JarKey pottenopener

  De originele 's werelds makkelijkste pottenopener. Met een kleine inspanning laat u het vacuűm uit de pot ontsnappen waardoor het deksel gemakkelijk te openen is. De JarKey heeft geen scherpe randen of punten en is extreem duurzaam. Aanbevolen door diverse reuma fondsen en wereldwijd gepatendeerd. Winnaar van diverse prijzen. Kleuren zijn variabel.
  BR2111
  € 6,25
 • JarKey pottenopener

  De originele ‘s werelds makkelijkste pottenopener. Met een kleine inspanning laat u het vacuüm uit de pot ontsnappen waardoor het deksel gemakkelijk te openen is. Deze versie is uitgevoerd in diverse frost kleuren
  BR2121
  € 6,25
 • JarKey pottenopener

  Compleet display met Frost JarKeys
  BR2126-D
  € 181,95
 • J-Popper ring-blik opener

  Een eenvoudig, maar zeer effectief hulpmiddel om blikken met ringdeksel mee te openen. Plaats de top van de J-popper onder de ring en trek aan het handvat. Het deksel gaat veilig los.
  BR2141
  € 6,25
 • JarKey pottenopener maxi

  De originele 's werelds makkelijkste pottenopener voor grotere deksels van 15-20 mm. Met een kleine inspanning laat u het vacuűm uit de pot ontsnappen waardoor het deksel gemakkelijk te openen is.
  BR2161
  € 6,25
 • JarKey pottenopener metaal

  De originele ‘s werelds makkelijkste pottenopener. Met een kleine inspanning laat u het vacuüm uit de pot ontsnappen waardoor het deksel gemakkelijk te openen is. Met deze metalen uitvoering zijn ook flessen met kroonkurken te openen.
  BR2251
  € 9,95
 • Wingknife sinaasappelschiller

  s Werelds makkelijkste sinaasappelschiller. Werkt als een mes maar de vleugels zorgen ervoor dat er niet te diep in het vruchtvlees wordt gesneden. Veilig voor kinderen.
  BR3111
  € 4,95
 • TipTop pakopener

  Speciaal hulpmiddel om melkverpakkingen open te maken. Haal de TipTop eerst omhoog om de verpakking open te maken. Gebruik daarna het haakje om de "flappen" open te trekken.
  BR3211
  € 6,25
 • CanPop drinkblik opener

  Gemakkelijk en zeer effectieve blikjesopener. Plaats de voorgevormde CanPop eenvoudig onder de ring van van het blikje en til deze omhoog. Voorkomt gebroken vingernagels en zere vingers.
  BR3311
  € 6,25
 • CanKey

  Een eenvoudig, maar zeer effectief hulpmiddel om blikken met ringdeksel mee te openen. Plaats de top van de CanKey onder de ring en trek aan het handvat. Het deksel gaat veilig los. Modern design.
  BR3321
  € 6,25
 • CanKey

  Een eenvoudig, maar zeer effectief hulpmiddel om blikken met ringdeksel mee te openen. Plaats de top van de CanKey onder de ring en trek aan het handvat. Het deksel gaat veilig los. Modern design. Ook in wit verkrijgbaar.
  BR3331
  € 6,25
 • Turnkey schroefdop opener

  Een speciaal hulpmiddel om schroefdoppen te openen. Licht naar beneden drukken en draaien. De plastic sluiting onder de schroefdop is eenvoudig te verwijderen met de kleine haak aan de zijkant van de opener. Geschikt voor middelgrote en grote schroefdoppen.
  BR3411
  € 6,25
 • TopLock pakafsluiter

  Eenvoudig hulpmiddel om pakken af te sluiten door de TopLock over het pak te schuiven. De inhoud is langer houdbaar.
  BR4211
  € 4,95
 • Hold-On tashouder

  Deze plastic tashouder voorkomt insnijden in de hand bij het dragen van zware plastic tassen. Geen pijnlijke handen en vingers meer.
  BR4411
  € 4,95
 • Can-Lock blik sluiter

  Geen insecten meer in uw blikje. De CanLock past perfect op bijna alle blikjes, is eenvoudig te plaatsen, makkelijk mee te nemen en kan meerdere malen gebruikt worden.
  BR4511
  € 4,95
 • MultiGrip flessen & pottenopener

  Universeel hulpmiddel om diverse schroefdoppen open te draaien. Erg geschikt om "veiligheidsdoppen" mee te openen. Naar beneden drukken en draaien zonder veel kracht te gebruiken. Dankzij de vleugels van de Multigrip hebt u meer grip en is het makkelijker veiligheidsdoppen te opnenen. Aanbevolen door diverse reuma fondsen.
  BR5111
  € 6,25
 • Tube knijper

  De originele en gepatendeerde tube knijper. Haal alles uit de tube door eenvoudig de TubeMaster voorwaarts te schuiven. Ideaal voor tandpasta en medicijntubes.
  BR5211
  € 6,25
 • Tube knijper

  De originele en gepatendeerde tube knijper. Haal alles uit de tube door eenvoudig de TubeMaster voorwaarts te schuiven. Ideaal voor tandpasta en medicijntubes.
  BR5226
  € 6,25
 • TopHat

  Insecten in het blikje fris? Koolzuurgehalte uit het blikje? Deze blikafsluiter voorkomt het. De Tophat is eenvoudig op het blikje te plaatsen. Hygienisch en ideaal voor kinderen.
  BR5321
  € 4,95

Stel een Aflopende Directie in

Product 1 tot 27 van totaal 87

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Actie producten
 • Meest verkocht