085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Keuken gereedschap

Heeft u, of een van uw ouders, te maken met lichamelijke beperkingen die de dagelijkse handelingen bemoeilijken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Keuken gereedschap zijn hulpmiddelen die de dagelijkse handelingen in de keuken vergemakkelijken. PuntZorg biedt een ruim assortiment aan keuken gereedschap voor meer gebruiksgemak en comfort. Ideaal voor o.a. invaliden, ouderen en senioren.

PuntZorg biedt verschillende keukenhulpmiddelen die zorgen voor minder belasting. Zo bieden wij keukenmessen met ergonomische handvaten waarbij minder kracht nodig is bij het snijden. Hierdoor wordt de druk op de pols zo laag mogelijk gehouden. De keukenhulpjes zijn handig in gebruik en zorgen voor meer comfort. Het Nelson kantelmes verlaagd ook de druk op de pols. Dit mes snijdt door het te kantelen en niet door het maken van een zaagbeweging. Het kantelmes is een stevig metalen mes met een kunststof handvat en is vaatwasbestendig. Met onze speciale potopeners maakt u voortaan potten eenvoudig open. U hoeft weinig kracht te zetten en verlaagd de druk op de pols. Kies keukengereedschap op basis van uw specifieke wensen voor het beste comfort.

Bij PuntZorg kunt u eenvoudig, veilig en snel uw keuken gereedschap online kopen via onze webshop. Bij het online bestellen van uw keuken gereedschap wordt uw pakket altijd voorzien van een PuntZorg sticker, zodat u kunt zien dat uw pakket afkomstig is van PuntZorg. Wel zo veilig en vertrouwd. Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing.

Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

9 Product(en)

 • Novo cup

  Met deze beker kunt u probleemloos liggend drinken en houdt de controle over het drinktempo. Voor zowel warme als koude dranken. Als de beker omvalt, loopt deze niet leeg. Geschikt voor de magnetron.
  MW091099498
  € 7,55
 • Snijplank homecraft

  Snijplank homecraft Erg handige snijplank waarbij uw brood niet van de snijplank afvalt bij het smeren van uw brood.
  MW091096742
  € 17,75
 • Pottenopener - Blauw

  Pottenopener - Blauw
  MW091095934
  € 15,20
 • Multifunctionele Blikopener

  Multifunctionele Blikopener
  MW091096080
  € 16,10
 • Webequ broodmes

  Nieuw Webequ broodmes Webequ broodmes

  De intelligent ontworpen grip biedt een uitstekende controle over dit ergonomische mes. Door deze grip hoef je minder kracht te zetten. Dit broodmes wordt daarom aanbevolen voor mensen met een verminderde arm- of schouder functie.

  22240004
  € 49,95
 • Webequ chefsmes

  Nieuw Webequ chefsmes

  De intelligent ontworpen grip biedt een uitstekende controle over dit ergonomische mes. Door deze grip hoef je minder kracht te zetten. Dit vleesmes wordt daarom aanbevolen voor mensen met een verminderde arm- of schouder functie.

  22240003
  € 49,95
 • Webequ groentmes

  Nieuw Webequ groentmes

  De intelligent ontworpen grip biedt een uitstekende controle over dit ergonomische mes. Door deze grip hoef je minder kracht te zetten. Dit groentemes wordt daarom aanbevolen voor mensen met een verminderde arm- of schouder functie.

  22240005
  € 43,95
 • Ergonomisch Broodmes - 25,4 cm

  Mes met ergonomisch handvat om de druk op de pols zo laag mogelijk te houden. Broodmes met blad van 25,4 cm lang.
  MW091096544
  € 17,95
 • Nelson kantelmes

  Het Nelsonmes snijdt door het te kantelen, niet door een zaagbeweging te maken.
  MW091098862
  € 24,90

Stel een Aflopende Directie in

9 Product(en)

 • Actie producten
 • Meest verkocht