085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Anti-slip materialen

Stel een Aflopende Directie in

20 Product(en)

 • Able2 anti-slip strip

  De antislip strips zijn dun en flexibel en kunnen eenvoudig op maat geknipt worden. De strips zorgen voor een vaste grip door ze rond een voorwerp te draaien zoals bijvoorbeeld bestek en handgrepen.
  PR61666-B
  € 4,95
 • Able2 Cup Caps

  De Cup caps trekt u over de bovenkant van een kopje, glas of beker om morsen te voorkomen, zelfs als het kopje, glas of beker omvalt. U kunt drinken door een rietje te gebruiken. Het materiaal is rekbaar en sluit goed aan. Beschermt u drinken tegen stof en bacteriën en houdt uw drankjes langer fris.
  PR65081
  € 15,95
 • Able2 Bestek Grip

  Twee zachte, universele, flexibele houders, geschikt om over bestek in alle soorten en maten te schuiven. Hierdoor heeft u een betere grip en ondersteuning op alle soorten bestek. Ideaal voor mensen met een beperkte handcontrole en verminderde grijpkracht. Ook toepasbaar op pennen, potloden, tandenborstel enz. Geschikt voor gebruik in gezondheidszorg en thuissituatie.
  PR65675
  € 24,95
 • Able2 anti-slip keukenset

  Set van drie handige anti-slip hulpmiddelen voor een betere grip: anti-slip mat (diameter 19 cm), potopener en flesopener.
  PR61672
  € 24,95
 • Able2 Flesopener Anti-Slip

  Anti-slip flesopeners zijn handig voor het openen van flessen in verschillende maten. De geribbelde bolle buitenkant voelt zacht en flexibel aan en geeft een uitstekende grip aan de palm van de hand, duim en vingers bij het openen van de fles. Gecombineerd met een anti-slip mat onder de fles ook eenhandig te gebruiken.
  PR61650-conf
  € 5,95
 • Able2 Potopener Anti-Slip

  Anti-slip potopeners zijn handig voor het openen van potten in verschillende maten. De geribbelde bolle buitenkant voelt zacht en flexibel aan en geeft een uitstekende grip aan de palm van de hand, duim en vingers bij het openen van de pot. Gecombineerd met een anti-slip mat onder de pot ook eenhandig te gebruiken.
  PR61651-conf
  € 7,95
 • Able 2 Onderzetters Anti-Slip

  Deze anti-slip onderzetters hechten zich aan de oppervlakte, maar kunnen gemakkelijk worden verwijderd en laten geen residu achter. Voorkomt verschuiven van kopjes, servies, snijplanken enz.
  PR61652-conf
  € 11,95
 • Able 2 Onderzetters Rond

  Deze anti-slip mat hecht zich aan de oppervlakte, maar kan gemakkelijk worden verwijderd en laat geen residu achter. Voorkomt het verschuiven van kopjes, servies, snijplanken enz.
  PR61654-conf
  € 7,95
 • Able2 Anti-Slip Matten Rechthoekig

  Deze anti-slip mat hecht zich aan de oppervlakte, maar kan gemakkelijk worden verwijderd en laat geen residu achter. Voorkomt het verschuiven van kopjes, servies, snijplanken enz.
  PR61657-conf
  € 15,95
 • Able2 Anti-Slip Rol

  De anti-slip rollen zijn dun en flexibel en kunnen eenvoudig op maat geknipt worden. De anti-slip rol kan plat gebruikt worden op een dienblad, lade, plank of op de vloer. Deze rollen kunnen tevens rond voorwerpen, zoals handvaten, gedraaid worden voor extra grip.
  PR61665-conf
  € 16,95
 • Stayput Anti-Slip Net Rol

  De anti-slip net rol kan in ieder gewenst formaat worden geknipt. Ideaal voor bijvoorbeeld in de besteklade of op tafel.
  PR61701-conf
  € 12,95
 • Able2 Anti-Slip Extreme

  Dit speciale anti-slip materiaal is ontworpen voor veeleisende situaties. Het materiaal voelt kleverig aan en houdt losse voorwerpen stevig op zijn plaats bij beweging of schokken. Ideaal voor gebruik bij rollators, auto, caravan, boot enz. Verkrijgbaar in transparante en groene uitvoering.
  PR61659-conf
  € 24,95
 • Able2 Anti-Slip Net

  Het anti-slip net heeft een zachte en sponsachtige textuur en kan als anti-slip oppervlak op verschillende manieren toegepast worden. Op planken en lades in huis, campers, boten enz. Ook te gebruiken onder tapijten of vloerkleden die op een gladde ondergrond liggen. Eenvoudig op maat te knippen.
  PR61667-conf
  € 14,95
 • Able2 Anti-slip flesopeners 25 stk

  Anti-slip flesopeners zijn handig voor het openen van flessen in verschillende maten. De geribbelde bolle buitenkant voelt zacht en flexibel aan en geeft een uitstekende grip aan de palm van de hand, duim en vingers bij het openen van de fles. Gecombineerd met een anti-slip mat onder de fles ook eenhandig te gebruiken. Display 25 stuks.
  PR61669-conf
  € 104,95
 • Anti-Slip Potopeners 25 stk

  Anti-slip potopeners zijn handig voor het openen van potten in verschillende maten. De geribbelde bolle buitenkant voelt zacht en flexibel aan en geeft een uitstekende grip aan de palm van de hand, duim en vingers bij het openen van de pot. Gecombineerd met een anti-slip mat onder de pot ook eenhandig te gebruiken. Display 25 stuks.
  PR61670-conf
  € 159,95
 • Anti-Slip Matten Rond 25 stk

  Deze anti-slip mat hecht zich aan de oppervlakte, maar kan gemakkelijk worden verwijderd en laat geen residu achter. Voorkomt het verschuiven van kopjes, servies, snijplanken enz. Display 25 stuks. 14 cm doorsnede
  PR61671-conf
  € 199,95
 • StayPut placemat

  Door deze anti-slip placemat blijven borden en bestek stevig op hun plek. Handig voor op de eettafel, in de kinderstoel of op een bedtafeltje. Ook ideaal voor gebruik op de boot of in de caravan en een handig hulpmiddel bij kinderen en minder validen. Eigenlijk overal waar borden en andere voorwerpen kunnen wegglijden. Lichtgewicht, duurzaam, eenvoudig te reinigen. Verkrijgbaar in tien verschillende kleuren. Placemat 30 x 40 cm.
  PR61702-conf
  € 4,95
 • StayPut Placemat en Onderzetter Set

  StayPut: milieuvriendelijk en multifunctioneel anti-slip materiaal.Houdt voorwerpen stevig op zijn plek. Zacht en eenvoudig in gebruik. Beschermt bovendien uw oppervlakken tegen krassen en overige schade. Het PER®formance materiaal Polymer Environmental
  PR61703-conf
  € 24,95
 • StayPut Dienblad

  Met de stijlvolle StayPut dienbladen blijven glazen, bestek en borden veilig op hun plek. Het modern vormgegeven blad heeft een extreme anti-grip laag van TPE (thermoplastisch elastomeer) bolletjes die in het blad zijn verwerkt. Ook de onderkant van het dienblad heeft een anti-slip laag. Het dienblad is mat van kleur en is duurzaam. Makkelijk te dragen met de handvaten of te gebruiken als anti-slip blad voor op schoot, wat handig is voor rolstoelgebruikers.

   

  Specificaties:

  • afmeting groot  45,5 x 32 cm
  • afmeting klein  41,5 x 29 cm
  • vaatwasbestendig
  PR61704-conf
  € 19,95
 • StayPut Grip / Onderzetter

  De ronde grips/onderzetters zijn te gebruiken als onderzetter en als hulpmiddel voor een betere grip, bijvoorbeeld bij het openen van een vastzittend schroefdeksel of bij gebruik van een schroevendraaier of ander gereedschap. De grip/onderzetter is zacht, voorkomt krassen en andere beschadigingen en ligt comfortabel in de hand. Ook te gebruiken onder pannen, vazen of tafellampen. Set van 4 stuks. Diameter 14 cm.
  PR61705-conf
  € 4,95

Stel een Aflopende Directie in

20 Product(en)

 • Actie producten
 • Meest verkocht