Ondergoed voor mannen en vrouwen

10
Sorteer op:

CONNI heeft de nieuwste vezeltechnologie en speciale technieken op het gebied van samenvoeging, thermofi xering, uitrekking en aanbrenging van bevochtigers op de vezels ontwikkeld om onze unieke absorberende producten te kunnen maken.
Handelsproducten van CONNI bevatten GEEN katoen, pvc of latex. Wij krijgen vaak de vraag of we katoen in onze producten gebruiken, omdat veel mensen denken dat dit beter voor de huid is. Katoen mag nooit worden gebruikt wanneer vochtregulatie nodig is. Bedonderleggers met katoen in de toplaag blijven aan de huid 'plakken' en voelen nat aan.
In de loop der jaren heeft een verschuiving naar wegwerpproducten plaatsgevonden door de gebrekkige prestaties van de
wasbare producten die in het verleden werden gebruikt. De huidige technologie op het gebied van herbruikbaar textiel maakt snel vorderingen. Daardoor kunnen wij innovatieve producten ontwikkelen die niet alleen geschikt zijn voor het beoogde gebruik, maar ook veel kosteneffectiever en een stuk beter voor ons milieu zijn.
CONNI loopt voorop bij de ontwikkeling van optimaal functionerende herbruikbare incontinentie materialen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »