085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Medicatie hulpmiddelen

PuntZorg is dé specialist in hulpmiddelen voor ouderen. Bent u, of is een van uw ouders, aan de medicatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. PuntZorg biedt een ruim assortiment aan medicatie hulpmiddelen voor ouderen, wat het innemen van medicatie vergemakkelijkt. Zo hebben wij o.a. pillenvergruizers, pillendoosjes, een medicijnen koeltas en een infuusstandaard voor op een rolstoel.

Voor het kleiner maken van medicijnen hebben wij pillenvergruizers, pillensplijters en pillenuitdrukkers in ons assortiment. Met een pillenvergruizer kunt u gemakkelijk door middel van een schroefbeweging een pil verbrokkelen zonder dat u veel kracht hoeft te zetten. Een pillensplijter zorgt ervoor dat u een pil eenvoudig in tweeën kan delen. De pillensplijter is voorzien van een mesje, waardoor u niet veel kracht hoeft te zetten om een tablet door tweeën te delen. Kunt u niet kiezen tussen een pillenvergruizer en een pillensplijter? Ga dan voor de 2-in-1 pillenvergruizer én splijter. Alle hulpmiddelen voor het verkleinen van medicijnen zijn voorzien van een opbergvakje, zodat u tabletten eenvoudig kunt opbergen.

Bent u op zoek naar een handig pillendoosje om uw medicijnen in te bewaren? Wij bieden diverse pillendoosjes waarmee u uw medicijnen overzichtelijk en gescheiden van elkaar kunt bewaren. U kunt kiezen voor een medicijncassette van een dag of gaan voor een overzichtelijke medicijncassette voor een week. Beide cassettes bevatten 4 separate vakjes met een verdeling in ochtend, middag, avond en bedtijd. De pillendoosjes voor een week zijn daarnaast onderverdeeld in 7 dagen, zodat u een goed overzicht heeft welke medicijnen u op welke dag en welk dagdeel in moet nemen. Zo weet u zeker of u uw medicijnen in heeft genomen en vergeet u ze nooit meer in te nemen!

Bij PuntZorg kunt u eenvoudig, veilig en snel medicatie hulpmiddelen online kopen via onze webshop. Bij het online bestellen van uw medicatie hulpmiddelen wordt uw pakket altijd voorzien van een PuntZorg sticker, zodat u kunt zien dat uw pakket afkomstig is van PuntZorg. Wel zo veilig en vertrouwd.

Lees meer

Stel een Aflopende Directie in

6 Product(en)

 • Infuusstandaard voor op rolstoel verstelbaar

  MWRP/81A
  € 47,59
 • Medische koeltas - klein

  Het Medische koeltas etui houdt de insuline koel, het bestaat uit een koel- en een beschermetui. Dompel het koeletui 45-60 min onder in koud water. De speciale gel is gelijkmatig verdeeld en absorbeert het water. Wring het overtollige water eruit of dep het droog met een handdoek. Plaats de insulinepennen in het koeletui. Het etui kan vervolgens in de bijbehorende beschermetui worden geplaatst. Het blijft ongeveer vier dagen op kamertemperatuur (15 °C - 25 °C), afhankelijk van de omgevings-temperatuur) en kan vele malen opnieuw worden gebruikt. Ook te gebruiken voor medicijnen die koel bewaard dienen te worden.
  70610320
  € 15,95
 • Medische koeltas - groot

  Het Vitility Medische koeltas etui houdt de insuline koel, het bestaat uit een koel- en een beschermetui. Dompel het koeletui 45-60 min onder in koud water De speciale gel is gelijkmatig verdeeld en absorbeert het water. Wring het overtollige water eruit of dep het droog met een handdoek. Plaats de insulinepennen in het koeletui. Het etui kan vervolgens in de bijbehorende beschermetui worden geplaatst. Het blijft ongeveer vier dagen op kamertemperatuur (15 °C - 25 °C), afhankelijk van de omgevings-temperatuur) en kan vele malen opnieuw worden gebruikt. Ook te gebruiken voor medicijnen die koel bewaard dienen te worden. Afmeting 23 X 17 CM
  70610330
  € 19,95
 • Pillenorganiser voor week

  Pillenorganiser voor een hele week met 4 vakjes per dag, zodat u goed overzicht heeft welke medicijnen u op welke dag of deel van de dag in moet nemen. Elk dag zit in een afzonderlijk doosje, waardor de kans op vergissingen wordt geminimaliseerd.
  MW091146398
  € 33,40
 • Pillenvergruizer

  U kunt de pil door middel van een simpele schroefbeweging makkeijk vergruizen. Het bovenste gedeelte kan gebruikt worden voor opbergen van medicijnen.
  MW091146836
  € 29,75
 • Pillensplijter

  Pillensplijter met opbergvakje.
  MW091146760
  € 8,25

Stel een Aflopende Directie in

6 Product(en)

 • Actie producten
 • Meest verkocht