085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten

Inhalatie en Luchtbevochtiging

Stel een Aflopende Directie in

4 Product(en)

 • Hipshield Protector los per paar

  Reduceert het risico op heupfacturen De Hipshield is ontworpen om bescherming te bieden bij een val. De protector vangt de klap op na een val of botsing. De technologie is oorspronkelijk ontwikkeld voor de bescherming van motorrijders. De CE gemarkeerde protector heeft een honingraatstructuur gevuld met luchtcellen. Deze cellen vormen samen een serie minischokbrekers die de schok absorberen en verspreiden. De beschermer is zo ontworpen dat deze op alle heupen perfect past. De beschermer wordt gedragen in speciale onderbroeken. Trek de onderbroek aan met het Hipshield label naar voren. Schuif de protectors in de beide vakken aan de zijkanten van de onderbroek met de breedste kant boven en de glimmende structuur aan de buitenkant. Let op dat u de beschermer op de juiste manier plaatst. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Bepaal uw maat door uw tailleomtrek te meten. Wasinstructie: De beschermers dient u met de hand te wassen in warm water met zeep. Daarna 10 minuten laten drogen. De onderbroeken kunt u in de wasmachine wassen (of handwas) op maximaal 60°C.
  PR20399
  € 19,95
 • Inhalator IH 25/1

  Inhalatieapparaat voor de verneveling van vloeistoffen en vloeibare medicamenten d.m.v. perslucht technologie. Voor de behandeling van de bovenste en onderste luchtwegen. Hoge verneveling capaciteit (0.21 ml/min). Korte inhalatie tijd. Inclusief mondstuk, neusopzetstuk, volwassen- en kindermasker, persluchtslang, extra lang filter en opbergtas.
  BE04025
  € 101,95
 • Inhalator IH50

  Verstuiver voor de behandeling van de bovenste en onderste luchtwegen, verkoudheid, astma en ademhalingsziektes. Dit nieuwe model maakt gebruik van een trillende membraam verneveling voor snelle en effectieve inhalatieHoge vernevelingcapaciteit ( ,ۼ 0.25 ml/min ) en korte inademings-tijdZeer rustige, snelle en effectieve verstuiving, ideaal voor kinderenAccessoires: mondstuk, opbergtas, masker voor volwassenen en een masker voor kinderen
  BE04050
  € 162,95
 • Luchtbevochtiger Ultrasone LB44

  Zorgt voor een gezonde, bevochtigde lucht. U kunt makkelijker ademen, hebt minder last van stof en versterkt uw immuunsysteem. Hygiënisch, geurloos en vrij van bacteriën. Zeer geruisloos en energiebesparend door ultrasone bevochtigingstechnologie. Geschikt voor ruimtes tot 25 m2. Traploos instelbaar. Afneembare watertank 2,8 l. 20 Watt.
  BE09044
  € 89,95

Stel een Aflopende Directie in

4 Product(en)

 • Actie producten
 • Meest verkocht