Elsa zitkussens

8
Zit u een groot gedeelte van de dag ? Dan kan een Elsa-zitkussen zeer geschikt zijn voor u. De kussens zorgen namelijk voor een ergonomisch en anatomisch betere zithouding en vermindering van druk op de tussenwervelschijven en wervelkolom.
Lees meer
Sorteer op:

Met ELSA zit u goed

De zitkussens van Elsa-mineraalschuim© zijn gemaakt van steunschuim. De wigkussens zorgen voor een ergonomisch en anatomisch betere zithouding en vermindering van druk op tussenwervelschijven en wervelkolom.

De vlakke zitkussens zijn geschikt voor stoel en rolstoel, voor steun en druk-verlaging. De kussens zijn oorzien van een zwarte overtrek van elastische polyamide, of inco-top, en anti-slip onderkant. leverbaar in diverse uitvoeringen.

Hoe belangrijk is hygiëne voor u?

Alle Elsa-producten zijn wasbaar. Om het Elsa-nekkussen en het Elsa-vlokkenkussen schoon, fris en veerkrachtig te houden adviseren wij het minimaal 2 x jaar te wassen.

Belangrijk wasvoorschrift voor het Elsa- nek- en vlokkenkussen

- Machinewasbaar tot 60ºC

- Gewoon wasmiddel gebruiken

- Geen wasverzachter gebruiken

- Drogen in droogtrommel (kort programma)

- De overtrek is wasbaar tot 60ºC

Gedurende de nacht verliest ieder lichaam vaste stoffen en vocht  als natuurlijk onderdeel van stofwisseling en herstel. Deze stoffen kunnen zich ophopen in het matras. Het is daarom goed om te weten dat ook de Elsa-matrassen wasbaar zijn. 

In een grote (industriële) wasmachine kan zowel het speciale Elsa-mineraalschuim© als het matrasschuim op 60ºC gewassen worden en in een droger gedroogd worden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »