Elsa specials

6
Met Elsa wordt het leven comfortabeler. Elsa biedt namelijk diverse kussens voor hoofd, nek, rug en benen, die overal gebruikt kunnen worden. Deze kussens geven steun en zorgen voor drukverlaging.
Lees meer
Sorteer op:

Van kop tot been

In deze categorie vindt u diverse artikelen voor hoofd, nek, rug en benen. Voor thuis, op het werk of in de auto. Eén kussen in het bijzonder is het Elsa-venenkussen. Dit kussen is gemaakt van steunschuim met daarop een laag Elsa-mineraalschuim©. Dit kussen geeft uw benen steun, maar drukt niet. Een uitkomst voor mensen met o.a. spataderen, kuitkrampen, vermoeide benen, trombose, gezwollen benen, koude voeten en/of rugklachten.

Hoe belangrijk is hygiëne voor u?

Alle Elsa-producten zijn wasbaar. Om het Elsa-nekkussen en het Elsa-vlokkenkussen schoon, fris en veerkrachtig te houden adviseren wij het minimaal 2 x jaar te wassen.

Belangrijk wasvoorschrift voor de Elsa- kussens

- Machinewasbaar tot 60ºC

- Gewoon wasmiddel gebruiken

- Geen wasverzachter gebruiken

- Drogen in droogtrommel (kort programma)

- De overtrek is wasbaar tot 60ºC

Gedurende de nacht verliest ieder lichaam vaste stoffen en vocht  als natuurlijk onderdeel van stofwisseling en herstel. Deze stoffen kunnen zich ophopen in het matras. Het is daarom goed om te weten dat ook de Elsa-matrassen wasbaar zijn. 

In een grote (industriële) wasmachine kan zowel het speciale Elsa-mineraalschuim© als het matrasschuim op 60ºC gewassen worden en in een droger gedroogd worden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »