Elsa Hoofdzaken

11
Hoofdzaken zijn eigenlijk de belangrijkste zaken die er bestaan. Wanneer uw hoofd goed uitgerust is, kunt u u beter concentreren. Daarom is een goed hoofdkussen zeer belangrijk.
Lees meer
Sorteer op:

Steunkussens

De anatomisch gevormde steunkussens van Elsa-mineraal-schuim© zorgen voor een correcte en comfortabele steun van hoofd, nek en schouders. De vormen onder invloed van gewicht en lichaams-temperatuur zijn drukverlagend. Het kussen is leverbaar in diverse uitvoeringen en in verschillende kleuren

Hoe belangrijk is hygiëne voor u ?

Alle Elsa-producten zijn volledig wasbaar. Om het Elsa-nekkussen en het Elsa-vlokkenkussen schoon, fris en veerkrachtig te houden adviseren wij het minimaal 2 x jaar te wassen. Het kussen is voorzien van een gladde velours overtrek (80% katoen/20% polyamide). 

Belangrijk wasvoorschrift voor het Elsa- nek- en vlokkenkussen

- Machinewasbaar tot 60º

- Gewoon wasmiddel gebruiken

- Geen wasverzachter gebruiken

- Drogen in droogtrommel (kort programma)

- De overtrek is wasbaar tot 60ºC

Gedurende de nacht verliest ieder lichaam vaste stoffen en vocht  als natuurlijk onderdeel van stofwisseling en herstel. Deze stoffen kunnen zich ophopen in het matras. Ook de Elsa-matrassen zijn wasbaar!

In een grote (industriële) wasmachine kan zowel het speciale Elsa-mineraalschuim© als het matrasschuim op 60ºC gewassen worden en in een droger gedroogd worden.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »