Elsa Daarmee bent u het best uitgerust!

Ontspanning wordt nu opnieuw gedefinieerd. Ontdek de unieke wereld van gezonde ontspanning en herstel uit Zwitserland: Elsa-mineraalschuim©
Lees meer

Naar het voorbeeld van de natuur en volgens de traditie van perfect Zwitsers handwerk combineert Elsa moderne en milieuvriendelijke High-Tech-procédés om de volmaakte ontspanning voor lichaam en geest mogelijk te maken. Het resultaat is een absoluut uniek en veelzijdig Wellness-product: een natuurlijk, visco-elastisch mineraalschuim© dat reageert op individueel lichaamsgewicht en –warmte, waardoor het zich optimaal aan de menselijke contouren aanpast.

Anders dan vergelijkbare producten, heeft Elsa-mineraalschuim© een eigenschap die absoluut uniek is: Elsa-kussens en- matrassen zijn volledig wasbaar! Vrij van schadelijke toevoegingen garandeert het eindelijk de onbeperkte frisheid en hygiëne die u nodig heeft en is daarom ook uitermate geschikt voor mensen met een allergie.

Of het nu bij het liggen, zitten, uitrusten of werken is,  het extreem belastbare en duurzame Elsa-mineraalschuim© maakt een individuele en ergonomisch correcte houding mogelijk en voorkomt  spierspanningen en drukpunten. Door het gebruik van louter hoogwaardige en zuivere stoffen beschikt het over een stabiele luchtporiestructuur. Dat maakt het “ademend” en klimaatregulerend en garandeert u echte frisheid.

Deze eigenschappen maken Elsa-producten onontbeerlijk daar waar totale en gezonde ontspanning een rol spelen. Thuis, op het werk, op reis of bij medische verzorging, totale gezondheid met Elsa-mineraalschuim© is gezondheid die duurzaam, schoon en fris is;

Met Elsa bent u het beste uitgerust.

Elsa-mineraalschuim© is vrij van giftige stoffen en bevat dus geen:

- Fosfororganische verbindingen

- Weekmakers

- Antimoon

- Gechloreerde org.verbindingen

- Arsenicumverbindingen

- PCP (Pentachloorphenol)

- Diphenylamine

- TBT (Tributyltin)

- Oplosmiddelen

- TCPP(Tris-Chloorpropylfosfaat)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »