085-9022822

Alle categorieën
AllesSluiten
Stel een Aflopende Directie in

2 artikel(en)

Met trots presenteren wij u onze vernieuwde website. Deze vernieuwde indeling maakt het nu nog makkelijk om snel en eenvoudig hulpmiddelen te bestellen.

Lees meer

De badkamer is een van de plaatsen in huis waar de meeste ongevallen gebeuren. Steeds meer ouderen willen, of moeten noodgedwongen, langer thuis wonen terwijl dit niet altijd veilig is. Uitglijden in het bad of in de douche zorgt bijvoorbeeld jaarlijks voor veel ongevallen. Water en zeep in combinatie met gladde vloeren veroorzaakt veelal been- en armbreuken en heupfracturen. Met eenvoudige en betaalbare hulpmiddelen, kunnen maatregelen genomen worden om de stabiliteit van ouderen in de badkamer te verhogen.  

U hoeft de deur niet meer uit

Heeft u, of een van uw ouders, te maken met lichamelijke beperkingen die ervoor zorgen dat u moet opletten in de badkamer? Dan bent u bij Puntzorg aan het juiste adres. Puntzorg biedt een ruim assortiment aan bad en douche hulpmiddelen, die zorgen voor extra ondersteuning en veiligheid in de badkamer. Zo kunt u, of uw ouders, langer zelfstandig wonen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid. 

Stel een Aflopende Directie in

2 artikel(en)

  • Actie producten
  • Meest verkocht