Beveiliging ouderen

20
Steeds meer ouderen wonen door vergrijzing of veranderende zorg langer zelfstandig thuis. Soms omdat ze geen keus hebben, soms omdat ze het zelf willen. En dat zal de komende jaren alleen maar toenemen. In veel gevallen moeten dan maatregelen worden g
Lees meer
Sorteer op:

Steeds meer ouderen wonen door vergrijzing of veranderende zorg langer zelfstandig thuis. Soms omdat ze geen keus hebben, soms omdat ze het zelf willen. En dat zal de komende jaren alleen maar toenemen. In veel gevallen moeten dan maatregelen worden getroffen om langer veilig en comfortabel thuis te kunnen blijven wonen. En daarvoor is het Tommi Zorgsysteem bedacht, dat zowel geschikt is voor de fase naar het ouder worden ( prezorg-fase) als voor de fase dat u meer zorg nodig heeft. Het Tommi Zorgsysteem is helemaal aan uw veiligheids- en comfortbehoefte aan te passen en geschikt voor elk huishouden én u heeft een levenslange garantie op elk Tommi product !!

 

De Voordelen van het Tommi Zorgsysteem

✔ U krijgt levenslange garantie op deTommi.

✔ Valt de stroom uit, dan blijft het complete Tommi Zorgsysteem en de communicatie met de Tommi meldkamer gewoonwerken. De storing wordt direct gemeld bij de Tommi meldkamer.

✔ Tommi is naar uw wensen uit te breiden (per module/modulair).

✔ Als de batterij leeg dreigt te raken,krijgt de Tommi meldkamer automatisch een melding en wordt gratis een nieuwe batterij toegestuurd. Veiligheid voor alles!

✔ Tommi is gprs-gestuurd en is voorzien van een eigen netwerk. Dit betekent dat het Tommi Zorgsysteem dag ennacht in verbinding staat met de Tommi meldkamer, voortdurend wordt gemonitord en elke 24 uur wordt getest.

✔ Voor het Tommi Zorgsysteem heeft ugeen internet- of telefoonverbinding nodig.

✔ Tommi is zowel binnen- als binnen een cirkel van 50 meter buitenshuis

te gebruiken.

✔ Tommi blijft uw levensloopbestendigebuddy (van prezorg naar gebruikelijkezorg en geïndiceerde zorg).

✔ Het Tommi-systeem is makkelijk uit tebreiden met bijvoorbeeld een   valalarm,rookmelder of extra Tommi-zorgknoppen.

✔ U kunt gebruikmaken van voordeligeTommi pakketten.

✔ Lage aanschafkosten door de Tommi te huren.

✔ Tommi werkt met verschillende pakketten.

✔ Eenvoudige montage (schroef of 3M-hechtstrip).

✔ Betrouwbaar en marktbewezen A-kwaliteit.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »