Muur Douchezitjes

15
Een douchezitje geeft u de mogelijkheid om rustig te douche terwijl u zit. Zeker als staand douchen niet meer comfortabel voelt, is dit de oplossing voor u! Het douchezitje kunt u aan de wand/muur bevestigen en in de meeste gevallen inklappen. Met dit hul
Lees meer
Sorteer op:

Een douchezitje geeft u de mogelijkheid om rustig te douchen terwijl u zit. Zeker als staand douchen niet meer comfortabel voelt, is dit de oplossing voor u! Het douchezitje kunt u aan de wand/muur bevestigen en in de meeste gevallen inklappen. Met dit hulpmiddel wordt douchen geen crime, maar kunt u weer ouderwets genieten van het nemen van een douche!

Opklapbare douchezitjes

Een douchezitje aan de muur is handig. Zeker omdat u het douchezitje kunt inklappen als het zitje niet gebruikt wordt. Zo kunt u als het nodig is ruimte besparen en kan iedereen lekker douchen in uw huis. Het douchezitje is alleen geschikt als u zelfstandig nog goed kunt zitten en uw evenwicht nog goed is. Heeft u hier meer moeite mee? Dan adviseren wij om te kiezen voor één van onze douchestoelen.

Hoe monteert u het douchezitje?

Het belangrijkste bij de montage van een douchezitje is het vaststellen van de juiste hoogte. Dit doet door uw schoenen uit te doen en tegen een muur aan te leunen met uw rug. Als u de hoek van 90 graden bereikt heeft, dan hebt u de juiste hoogte te pakken. Als u het zitje te laag monteert, dan is het lastig om op te staan. Monteert u het zitje te hoog, dan geeft het u niet de steun die u zou moeten krijgen.

Waarom PuntZorg?

Bij PuntZorg koopt u al uw zorghulpmiddelen voor in huis. Wel zo handig als u verzekerd bent van een scherpe prijs en gegarandeerde levering! Bestelt u vaker online? Maak dan een account aan. Mensen met een account profiteren namelijk van gratis verzending binnen Nederland!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »