Badliften

5
Met een badlift kunt u een ontspannend bad nemen. Als het niet meer lukt om in bad te gaan, dan kan een badlift helpen! Moet u steeds geholpen worden als u zichzelf wil wassen? Dan kan dit hulpmiddel daar perfect bij helpen.
Lees meer
Sorteer op:

Wat doet een badlift?

Wanneer u niet meer in bad kan door bepaalde redenen, kan een badlift helpen. Grote veranderingen in uw badkamer hoeft u niet te maken. Zelf kunt u zelfstandig en veilig in bad gaan. De badlift helpt bij het in- en uitstappen. Je bedient de liften met een afstandsbediening, die de stoel omhoog en omlaag kan brengen.

Opblaasbare badlift

De opblaasbare lift is een praktische oplossing voor een alledaags probleem. De opblaasbare badlift is een tilkussen met een ingebouwde ruggensteun. Personen met een gewicht tot aan 320 kg kunnen volledig ondersteund worden. Het verlaagt het risico op spier- en skeletletsels en bijkomende kosten. De badlift werkt op batterijen en wordt opgeborgen in een kleine zak. De lift is ontwikkeld om een persoon vanaf de grond op te tillen met de hulp van een verzorger.

Verzekerd

Een badlift aanschaffen is geen goedkope aankoop. In sommige gevallen verzekerd uw zorgverzekering een deel van uw aankoop. Wilt u daar meer over weten? Neem contact op met uw verzekeraar.

Waarom PuntZorg?

Bij PuntZorg koopt u al uw zorghulpmiddelen voor in huis. Wel zo handig als u verzekerd bent van een scherpe prijs en gegarandeerde levering! Bestelt u vaker online? Maak dan een account aan. Mensen met een account profiteren namelijk van gratis verzending binnen Nederland!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »